http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4352 EDIT
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4342
jimorrison napisał(a):Vella napisał(a):cappricio napisał(a):na Ż, Vella.
latwo jest sie domyslec, ze chodzi o B - najpopularniejszą chyba kategorię.
oo, kaprysek znów się czepia. :lol:
no i po co ten głupi komentarz Vella? myslisz ze to jest smieszne?
o przepraszam, oczywiście śmieszne to jest jedynie to "na Ż, Vella".
Zabawne, mądre i strasznie dużo wnoszące do dyskusji. :?
jimorrison napisał(a): Nie mozna bylo od razu tak odpowiedziec? Poza tym w ogole po co zabierasz glos w dyskusji?? Twoj post nie zawiera odpowiedzi dla "ulusi", nic nie wnosisz do dyskusji, co nabijasz sobie kolejny post? Rozumiem Vella, ze chcesz zabraz glos w kazdej dyskusji ale zauwaz ze jest to forum tematyczne i udzielaj sie tylko i wylacznie jak masz cos do dodania na temat !!
jimorrison, co cię dzisiaj napadło? Odetchnij głeboko, i uważnie przeczytaj to co napisałes. Sam sobie zaprzeczasz.
Na razie jestem jedyną osobą w tamtym watku, która w ogóle odpowiedziała na pytanie ulusi.
Najpierw poprosiłam o doprecyzowanie pytania, potem uzasadniłam swoją wypowiedź.
Natomiast to właśnie ty i cappricio nic nie wnosicie do dyskusji!
Oba wasze posty są tylko czepianiem się wypowiedzi Velli.
jimorrison - zastosuj się proszę do własnej rady, i sam przestań nabijać sobie posty takimi złosliwościami. Zauważ że to jest forum tematyczne i udzielaj się tylko i wyłacznie jak masz cos do dodania na temat.
Poczytaj też sobie Netykietę i okaż innym trochę szacunku, a jak coś ci się nie podoba, to pamiętasz swoją wypowiedź o ...szpagatach. :oops:
Zakładam nowy wątek, bo to jest temat do luźnej gadki, ella prosiła, żeby nie zaśmiecać wątków - szkoda, że wy dwoje o tym nie pamiętacie.
Jesli ktoś jeszcze uważa, że Vella tylko nabija posty, też chce mi powiedzieć "przyszlas nie wiadomo skad i od razu zaczelas sie "rządzić"," i jego także irytuje każde moje słowo to śmiało, możecie się wypowiedziec tutaj. Nie ma potrzeby ukradkowego dogryzania i zaśmiecania innych wątków.
Tym razem wątek o Velli zakłada sama Vella :evil: