cappricio & jimorrison vs. Vella ???

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

cappricio & jimorrison vs. Vella ???

Postprzez Vella » sobota 21 stycznia 2006, 17:27

Sprawa dotyczy wątku:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4352 EDIT
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4342

jimorrison napisał(a):
Vella napisał(a):
cappricio napisał(a):na Ż, Vella.

latwo jest sie domyslec, ze chodzi o B - najpopularniejszą chyba kategorię.

oo, kaprysek znów się czepia. :lol:

no i po co ten głupi komentarz Vella? myslisz ze to jest smieszne?

o przepraszam, oczywiście śmieszne to jest jedynie to "na Ż, Vella".
Zabawne, mądre i strasznie dużo wnoszące do dyskusji. :?

jimorrison napisał(a): Nie mozna bylo od razu tak odpowiedziec? Poza tym w ogole po co zabierasz glos w dyskusji?? Twoj post nie zawiera odpowiedzi dla "ulusi", nic nie wnosisz do dyskusji, co nabijasz sobie kolejny post? Rozumiem Vella, ze chcesz zabraz glos w kazdej dyskusji ale zauwaz ze jest to forum tematyczne i udzielaj sie tylko i wylacznie jak masz cos do dodania na temat !!

jimorrison, co cię dzisiaj napadło? Odetchnij głeboko, i uważnie przeczytaj to co napisałes. Sam sobie zaprzeczasz.
Na razie jestem jedyną osobą w tamtym watku, która w ogóle odpowiedziała na pytanie ulusi.
Najpierw poprosiłam o doprecyzowanie pytania, potem uzasadniłam swoją wypowiedź.

Natomiast to właśnie ty i cappricio nic nie wnosicie do dyskusji!
Oba wasze posty są tylko czepianiem się wypowiedzi Velli.

jimorrison - zastosuj się proszę do własnej rady, i sam przestań nabijać sobie posty takimi złosliwościami. Zauważ że to jest forum tematyczne i udzielaj się tylko i wyłacznie jak masz cos do dodania na temat.
Poczytaj też sobie Netykietę i okaż innym trochę szacunku, a jak coś ci się nie podoba, to pamiętasz swoją wypowiedź o ...szpagatach. :oops:

Zakładam nowy wątek, bo to jest temat do luźnej gadki, ella prosiła, żeby nie zaśmiecać wątków - szkoda, że wy dwoje o tym nie pamiętacie.

Jesli ktoś jeszcze uważa, że Vella tylko nabija posty, też chce mi powiedzieć "przyszlas nie wiadomo skad i od razu zaczelas sie "rządzić"," i jego także irytuje każde moje słowo to śmiało, możecie się wypowiedziec tutaj. Nie ma potrzeby ukradkowego dogryzania i zaśmiecania innych wątków.
Tym razem wątek o Velli zakłada sama Vella :evil:
Vella

Postprzez Thomasso » sobota 21 stycznia 2006, 17:45

Przeczytałem z ciekawości wątek, do którego Vella podrzuciła link i...ma sporo racji.
Najpierw koleżanka cappricio "ni z gruszki ni z pietruszki" wyjeżdża o kategorii Z...Vella ripostuje...a za chwilę kolega jimorrison jako obrońca uciśnionych rzuca się na pomoc cappricio.

Jedno jest pewne: Vella jako jedyna starała się pomóc zaś cappricio i jimorrison odpowiadali nie na temat.

Oto moje zdanie na ten temat 8)
Thomasso

Postprzez scorpio44 » sobota 21 stycznia 2006, 17:51

A moje niezmienne zdanie jest takie, żeby nie zakładać tego typu wątków. ;) I nie wypowiem się.
scorpio44

Postprzez Thomasso » sobota 21 stycznia 2006, 17:55

scorpio44 napisał(a): A moje niezmienne zdanie jest takie, żeby nie zakładać tego typu wątków. I nie wypowiem się.

Jak zobaczyłem w zakładce "kosz" jak bzdurne ankiety zakładałeś i jakich odpowiedzi udzielałeś, to aż nie mogę wyjść z podziwu jaką to metamorfozę przeszedłeś na przestrzeni tych kilku lat :wink:
Thomasso

Postprzez miros » sobota 21 stycznia 2006, 18:04

co jak co ale ja twierdze podobnie jak thomasso, vella jako jedyna chciala udzielic odpowiedzi. tak sie sklada cappricio, ze trasy na A i B1 sa najczesciej opisane w danym wordzie. na B takich opisanych tras nie ma.

pewnie, ze latwo ale trzeba pamietac, ze mozna to zrozumiec inaczej.

vella poprostu inaczej zrozumiala pytanie niz cappricio.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez cman » sobota 21 stycznia 2006, 18:04

Vella, nie denerwuj się, może mają gorszy dzień :wink:
W każdym razie zgadzam się w pełni z Thomasso.
cman

Postprzez _Kalik_ » sobota 21 stycznia 2006, 18:04

Ja to nie wiem czemu, ale jakoś łatwo zyskujesz wrogów Vella :twisted: Na JM to samo było...
_Kalik_

Re: cappricio & jimorrison vs. Vella ???

Postprzez jimorrison » sobota 21 stycznia 2006, 18:08

Vella napisał(a):Sprawa dotyczy wątku:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4342

jimorrison napisał(a):
Vella napisał(a):
cappricio napisał(a):na Ż, Vella.

oo, kaprysek znów się czepia. :lol:

no i po co ten głupi komentarz Vella? myslisz ze to jest smieszne?

o przepraszam, oczywiście śmieszne to jest jedynie to "na Ż, Vella".
Zabawne, mądre i strasznie dużo wnoszące do dyskusji. :?

strasznie mi przykro ale nie wiem o co sie zloscisz na mnie...
napisalas "oo, kaprysek znów się czepia. :lol: "
zapytalem co w tym jest smiesznego?? nie wiem czy wiesz ale pospolity :lol: <lol> znaczy:
"LOL - Lots Of Laughter- Obśmiałem się jak norka (dosłownie: Wiele śmiechu)" link
Vella napisał(a):
jimorrison napisał(a): Nie mozna bylo od razu tak odpowiedziec? Poza tym w ogole po co zabierasz glos w dyskusji?? Twoj post nie zawiera odpowiedzi dla "ulusi", nic nie wnosisz do dyskusji, co nabijasz sobie kolejny post? Rozumiem Vella, ze chcesz zabraz glos w kazdej dyskusji ale zauwaz ze jest to forum tematyczne i udzielaj sie tylko i wylacznie jak masz cos do dodania na temat !!

jimorrison, co cię dzisiaj napadło? Odetchnij głeboko, i uważnie przeczytaj to co napisałes. Sam sobie zaprzeczasz.

no pokaz mi gdzie sam sobie zaprzeczam, bo nie widze :).. Nie zaprzeczam sobie, nie wiem czy dojrzalas ale w watku: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 8870#48870 napisalem temat postu.... :P brzmi on [ot]. Dla nie znajacych skrótów: Off Topic = Poza głównym tematem watku.
Vella napisał(a):Na razie jestem jedyną osobą w tamtym watku, która w ogóle odpowiedziała na pytanie ulusi.
Najpierw poprosiłam o doprecyzowanie pytania, potem uzasadniłam swoją wypowiedź.

ktora i tak nie byla na temat (jak zwykle), ale co tam....
Vella napisał(a):jimorrison - zastosuj się proszę do własnej rady, i sam przestań nabijać sobie posty takimi złosliwościami. Zauważ że to jest forum tematyczne i udzielaj się tylko i wyłacznie jak masz cos do dodania na temat.

wiesz Vella sama masz z Tym problemy wiec moze nie ucz innych, ok?
Vella napisał(a):Poczytaj też sobie Netykietę i okaż innym trochę szacunku, a jak coś ci się nie podoba, to pamiętasz swoją wypowiedź o ...szpagatach. :oops:

:lol: no to pokazalas swoj poziom :D:D:D...
rozumiem ze juz nie moge liczyc na dyskusje z Toba, ktora moglaby wplynac twoj sposob bycia na forum. czyli dalej jak grochem o sciane, klapki na oczy i do przodu - jak u konia :/... Szkoda.

Vella napisał(a):Zakładam nowy wątek, bo to jest temat do luźnej gadki, ella prosiła, żeby nie zaśmiecać wątków - szkoda, że wy dwoje o tym nie pamiętacie.

Vella ja cie tylko upominam, bo glosy elli nie docieraja do Ciebie widocznie.
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez Wiedźma » sobota 21 stycznia 2006, 18:10

No cóż... zdecydowanie na forach są ludzie, którzy nabijają sobie posty pustymi tekstami. średnio na temat.
Moim zdaniem Vella do nich nie należy, a dyskusja w tamtym temacie wywiązał się zupełnie bez sensu.
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez poweredjj » sobota 21 stycznia 2006, 20:33

Nie podoba mi sie takie atakowanie uzytkownikow, ktorzy staraja sie pomoc.
Vella zabiera glos w wielu dyskusjach - to sie zgadza. W wiekszosci wypadkow jej posty sa na temat, pomagaja w dyskusji. Wielokrotnie podawala tez ciekawe odnosniki do materialow dydaktycznych.

A teraz wychodzi na to, ze kilku osobom nie spodobala sie aktywnosc Velli. Czyzby to zazdrosc, a moze nasza bohaterka nie nalezy do "elity"?. Moze powinna siedziec cicho i pozwolic wypowiedziec sie "starym wyjadaczom", "pelnowartosciowym uzytkownikom forum"?

Wiecie, nie chcialem poruszac znowu kontrowersyjnych tematow. Ale nie potrafie siedziec cicho patrzac na dyskryminacje. Ja sobie moze i zasluzylem na zle traktowanie, ale Vella powinna byc raczej chwalona, a nie opluwana.
11.03.2006 - moj szczesliwy dzien, 6 podejscie

:: forumowy specjalista ds. przypadkow beznadziejnych ::
poweredjj

Postprzez cappricio » sobota 21 stycznia 2006, 20:44

Vella,
nie musisz koniecznie wszystkim ogłaszać jak to Cie niesprawiedliwie oceniają dwie osoby z forum. nie rób cyrku. bądź mądrzejsza ode mnie i nie odgaduj sie gówniarzowi ;)
napisalam Ci na priv co mi sie nie podoba, nie przeciągaj więc zbędnej kłótni. jeśli liczysz na współczucie i poparcie - to proszę - masz czego chciałaś ;) "ODETCHNIJ"

PoweredJJ, nie chodzi o żadną zazdrość ;) o żaden staż i o żadne elity.
po prostu nie zawsze sposób bycia (w przypadku forum - wypowiedzi) nam się podoba. i zapewne każdy miał kiedyś taką osobę, która mu nie odpowiadała.
nie miałam na celu wywołania podziałów na forum ani podburzania kłótni ;)

a na rozluźnienie atmosfery proponuję ciekawe złudzenie optyczne:
http://houkas.w.interia.pl/zdjecia/iluzja.jpg
cappricio

Postprzez miros » sobota 21 stycznia 2006, 21:20

damn, coraz ciekawiej sie robi na tym naszym forum. afera za afera, spisek za spiskiem, kazdy kogos nie lubi.
a ja na to wszystko klade i mam z was wszystkich coraz czesciej beke.
gdzie to lato?
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

:)

Postprzez Polonez » sobota 21 stycznia 2006, 22:49

A moze jednak dojdzie do Koalicji : :lol: A ja na forum to Wszystkich lubiem :) Każdy ma swoje zdanie na konkretny temat a forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie , które nie powinny być uszczypliwe . A co do tego "Ż" to capricco mogła dołaczyć jakąś minke żeby Vella wiedziała że to taki żarcik tylko a nie złośliwa uwaga. Jak to mówi mój kolega "Ady żartuje no nie ! " :lol: :lol:
jestem za nakazem całorocznego używania mózgu podczas prowadzenia auta:)
Polonez

Postprzez volve » niedziela 22 stycznia 2006, 00:30

Kurcze, ja też chcem mieć wątek o sobie :lol: Wszyscy mieli, tylko ja nie mam :(

A tak na serio to wedlug mnie rację miała tutaj Vella. Zapytala się o kategorię, bo faktycznie w większości Wordów na kategorię B1 i jeszcze jedną są pokazane trasy egzaminacyjne. Zupełnie nie rozumiem, czego Jimorrison się czepił, no ale moze nie wszystko musze rozumieć :lol:
volve

Postprzez cappricio » niedziela 22 stycznia 2006, 01:00

wiem, ze na A są trasy wyznaczone w wordach.
i wiem, ze na B nie ma tras konkretnie wyznaczonych. aczkolwiek istnieją pewnie takie ulice, którymi egzaminator kieruje zdającego częściej niż innymi (chociaz teraz, przez 40 minut to będą sobie mogli przejechać pół miasta spokojnie :]). i o takie ulice, o taką trasę chodziło ulusi. przynajmniej ja to tak odebrałam... ;)
cappricio

Następna strona

Powrót do Luźna gadka