MATURA 2006

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez xtek » sobota 17 grudnia 2005, 11:36

Kurde ja mam wos rozszerzony, nie wiem co to bedzie :)
Egzamin 13.09.2005
Prawko kat. B od 19.09.2005
xtek

Postprzez Cubaza » niedziela 18 grudnia 2005, 09:43

Ja jutro matma rozszerzona ;) Też zobaczymy co będzie jak z niej wyjdę :P hehehe
Cubaza

Postprzez cappricio » niedziela 18 grudnia 2005, 10:08

wczoraj z kolezanka sobie zadanka chcialysmy z matmy porobic.... gasz dem it.... :wall: gdyby nie te tablice to chyba w ogole bym nic nie napisala na dzien dzisiejszy :| a w sumie sie dosc pewnie czulam jeszcze z miesiac temu... :/
a niemiecki mi poszedł dobrze :]
cappricio

Postprzez tabak » poniedziałek 19 grudnia 2005, 17:10

hahahaha ktoś pisał matme rozszerzoną ?:P ja ich wyśmiałem i wyszlem po 20 minutach, a za mną polowa sali :P no ale podstawowa do zdania... nie bylo chyba najgozej
tabak

Postprzez Cubaza » poniedziałek 19 grudnia 2005, 17:32

Hmmmm ja pisałem matme rozszerzoną i tak samo zareagowałem :P Ale z matmą podstawową kilka prostych blędów i przejmuje się, że nie zdałem ale zobaczymy...
Cubaza

Postprzez cappricio » poniedziałek 19 grudnia 2005, 17:34

jaaaaaaaaa matme rozszerzona :lol2: pozaczynalam pare zadan, rysuuunki porobilam, ale zadnego do konca nie doprowadzilam :lol2:
jak chcialam wyjsc z kolezanka po 50 minutach to pani od historii powiedziala, ze NIE. bo mamy siedziec polowe czasu. to jej mowie, ze to prawda, ale ze teraz mamy probna i ze moglybysmy wyjsc i tak juz nic nie napiszemy, a bedziemy wiedziec, ze na wlasciwej tak jest i bedziemy tego przestrzegac. pani mi odpowiedziala, ze probna jest jak wlasciwa i ze tak pani dyrektor powiedziala. no to ja jej, ze na wlasciwej komisja nie je i nie pije a tymbardziej nie rozmawia. PHY. to szybko poleciala sie zapytac czy mozemy wyjsc :] i sobie wyszlam :]

a podstawowa... sporo zadan zrobilam, czy dobrze - nie wiem jeszcze :] ale z kwadratem wpisanym w kwadrat nie :] na przyklad. reszty nie pameitam :]
cappricio

Postprzez volve » poniedziałek 19 grudnia 2005, 17:46

Ja pisalem tylko matme podstawową ( po komentarzach widze, że bardzo dobrze zrobilem:). Co do zadań to różnie to bywalo. Akurat zupelnie zapomnialem ciagow. I faktycznie to zadanie z kwadratem tez nie zrobilem. Ale licze, że przed prawdziwa jeszcze dużo sobie poprzypominam:)
volve

Postprzez tikas » poniedziałek 19 grudnia 2005, 18:18

cappricio napisał(a):pani mi odpowiedziala, ze probna jest jak wlasciwa i ze tak pani dyrektor powiedziala. no to ja jej, ze na wlasciwej komisja nie je i nie pije a tymbardziej nie rozmawia. PHY.

odwazna cappricio 8)

a ja pisalem chemie rozszerzona... chyba nikt tutaj tego nie pisal?????
szkoda
podstawowa znosna byla :wink: a roszerzona .... noo dosyc trudna...

o majcy nie wspomne. siedzialem z gosciem co majce zdawał
ja nawet polecenia nie rozumialem.
zreszta na rozszerzonej wyszedl po 1 h bo stwierdzil ze nie wie jak to zrobic. :shock:

siedze sobie wlasnie i probuje sobie odp sciagnac...udało mi sie narazie tylko 1 arkusz zdobyc.
teraz co chwila wyskakuje mi komunikat serwer przeciazony...

ja ich nie rozumiem.,, po co im odpowiedzi. "niech juz skoncza sie przeciazac" :what:
Bochnia
tikas

Postprzez RadzioS » poniedziałek 19 grudnia 2005, 18:29

ja pisalem matme rozszerzona
odczucia mam podobne do waszych - podstawowa byla do rozpykania, zrobilem wszystkie zadania oprocz tego z prawdopodobienstwem, bo jeszcze na lekcjach nie przerabialismy tego
ale rozszerzona to byla totalna przesada, chyba nikt nie rozwiazal zadnego zadania :shock:
Obrazek
RadzioS

Postprzez pacia » poniedziałek 19 grudnia 2005, 18:39

a pisał może ktoś z geografii:>
to może podzieli się odczuciami :D
"Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie.
Większości ludzi taki śmiech sprawai ból."
pacia

Postprzez barylkaq » poniedziałek 19 grudnia 2005, 20:01

super ja miałem mature o 15:00 a odpowiedzi z geografii podali już ok 13:00 hehehe ale zieja ;/ co zapamiętałem to je moje :)
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Postprzez tikas » poniedziałek 19 grudnia 2005, 20:20

i korzystales z tych odpowiedzi?
Bochnia
tikas

Postprzez barylkaq » poniedziałek 19 grudnia 2005, 20:41

a jak :) tyle co pamiętałem :) ale i tak srednio mi poszło ... ;/ bo mało pamiętałęm
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Postprzez ymonm » poniedziałek 19 grudnia 2005, 21:09

Ja dzis pisalem podstawowy WOS. Moje odczucia:

- przede wszystkim za malo czasu, za duzo zadan
- ktos mowil, ze WOSU nie trzeba sie uczyc - jest w bledzie. Z samego zycia, to moze te 30% uzyskamy, ale przeciez jestesmy ambitni :D
- 1,2, 3, 4, 5 - ABCD - przyporzadkuj. Te pytania mi sie podobaly, bezproblemu sobie z nimi poradzilem. Fajny patent
- zadania otwarte - malo (!) czasu. Ani nie moglem sie zastanowic porzadnie, a co dopiero napisac. Ledwo zdazylem...
- na normalnej inaczej rozpracuje sobie czas. Wieksza wage poloze na zadania, w ktorych mozna zajac sporo punktow, a mniej na otware, gdzie mozna zdobyc 2-4 punkty, a trzeba sporo myslec i pisac.

Ogolnie wrazenia pozytywne. 30% przerobilismy w szkole wosu, troche podrecznika poczytalem, a sporo napisalem - tak mi sie wydaje.

Czekam na wyniki :D

Pozdrawiam wszystkich Maturzystow i nie tylko!
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez xtek » wtorek 20 grudnia 2005, 09:09

Ja pisalem rozszerzony WOS. Racja, na podstawie bylo bardzo malo czasu, ale wszystko udalo mi sie skonczyc w ostatniej minucie. Z rozszerzonego wyszedlem ponad godzine wczesniej.
Egzamin 13.09.2005
Prawko kat. B od 19.09.2005
xtek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka