Sztuczna Inteligencja

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Sztuczna Inteligencja

Postprzez Cyryl8 » czwartek 22 maja 2025, 20:50

Czyli hulajnogą powinno się jeździć po chodniku z szybkością tylko do 190km/h?
Cyryl8

Re: Sztuczna Inteligencja

Postprzez Cyryl8 » wtorek 03 czerwca 2025, 07:07

zrobiłem pierwszą prezentację za pomocą AI.

mam mieć szkolenie dla przedstawicieli handlowych Nestle z bezpiecznej jazdy i oprócz zajęć praktycznych na torze jest część teoretyczna, gdzie trzeba poruszyć parę tematów, niektóre jakie ja proponuję, a niektóre takie jakie proponuje zlecający.

i jest temat zmęczenia za kierownicą.
w szkoleniu dla kierowców zawodowych mam ten temat, tam gdzie omawiam czas pracy kierowców i jest to określone przepisami (rozporządzenie 561/2006).

kierowcy pojazdów osobowych nie podlegają tym przepisom, więc trzeba było zrobić nową prezentację.
natknąłem się w sieci na narzędzia dla nauczycieli i wybrałem jedną ze stron do tworzenia prezentacji.

najpierw wypróbowałem tematem "przekładnie zębate, budowa, rodzaje, zastosowanie", wyszło bardzo fajnie.
pochwaliłem się żonie i wspólnie zrobiliśmy prezentację "najsłynniejsze piosenki the Beatles"

w końcu zdecydowałem się na zrobienie prezentacji o zmęczeniu, wyszło fajnie, ale dużo poprawiałem, wstawiałem rzeczy ze swojego doświadczenia, no i wstawiłem inne swoje materiały w postaci zdjęć i filmów.
jednak AI ułatwiło mi sprawę i skróciło pracę o połowę.
Cyryl8

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka