przez Cyryl8 » sobota 14 października 2023, 09:55
1. nie taki kamper, bo to alkowa, ja mam półintegrę,
2. na Fiacie Ducato I (1981-1994 nie było jeszcze wtedy sztucznej inteligencji), takich jest już bardzo mało na drogach.,
3. piłka jak z Polsportu z Wałbrzycha (czyli taka z przed 40 lat, a wtedy nie było sztucznej inteligencji). dzisiaj takie piłki można je znaleźć chyba tylko w muzeach sportu. jeszcze trzeba dodać, że w tamtym czasie w Europie siatkówka plażowa nie była znana i taką piłką grało się na hali.
4. siatka zła, bo wymiar oczek to 10x10 cm, a szerokość taśmy to 5 cm, a tu taśma jest szerokości oczka i takie wymiary obowiązują na pewno od II WŚ.
wniosek: sztuczna inteligencja bazuje na złych albo dawno nieaktualnych danych.
dobrze że ta sztuczna inteligencja nie przedstawiła Ks-ridera strzelającego z muszkietu lub guldynki.
jak to widzę, to wolałbym skorzystać z ulicznego grafika, który narysuje mnie za niewielkie pieniądze.
tylko po co?
wiem jak wyglądam, jak wygląda mój kamper, jak wygląda piłka i siatka.
natomiast wrócę do badań klinicznych i czasu ich trwania.
otóż w latach '50-tych nie było ani komputerów, ani internetu.
więc co za tym idzie zakres badań był o wiele mniejszy, a przesyłanie ich, porównywanie tabel ręcznie pisanych trwało dużo dłużej.
dzisiaj (brałem udział w jednych badaniach klinicznych) są one przeprowadzane globalnie, na olbrzymiej liczbie ludzi, wyniki wprowadzane są do ogólnego systemu w sieci błyskawicznie.
od tych badań minęło 3 lata i co trzy miesiące, jestem badany, wyniki idą do Los Angeles, dostaję tablet - wypełniam długi formularz od razu w sieci.
i tak do końca życia, bo taką umowę podpisałem.
także wątpię, aby lek z lat '50-tych był badany na pacjentach na wszystkich kontynentach, i w czasie i po przyjmowaniu leku, a dane były tak łatwo i tak drobiazgowo analizowane.
dodam jeszcze zakres badań przed rozpoczęciem procesu, bo tak drobiazgowych badań nie przechodziłem dawno, nawet w ośrodkach sportowych gdy uprawiałem sport wyczynowo.
to jest tylko aspekt zakresu badań oraz ilości danych i sposobu zbierania i analizy ich, bo na reszcie się nie znam.
- Załączniki
-

- a to mniej więcej taka, jaka jest na rysunku
-

- współczesna piłka