przez Radhezz » środa 30 września 2020, 18:52
przez szerszon » środa 30 września 2020, 21:12
To przygłupie nie zaczynaj. Ale jak matole będziesz zaczynał to nie oczekuj, że taki niedoje.b mózgowy jak ty będzie bezkarny.Blacksmith napisał(a):Słuchaj wsiunie jeden.... Nie mam zamiaru bawić się z tobą w wyzwiska..
przez gumik » środa 30 września 2020, 21:43
Radhezz napisał(a):Od tamtego czasu trochę wody w Wiśle upłynęło, ale z doświadczenia - elektronice po prostu nie ufam, bo potrafi się zepsuć/popełnić błąd w najmniej odpowiednim momencie.
przez Cyryl » czwartek 01 października 2020, 05:54
przez gumik » czwartek 01 października 2020, 21:21
przez waw » czwartek 01 października 2020, 22:16
gumik napisał(a):Hipoteza jest taka, że elektronika będzie statystycznie rzadziej się mylić. Nigdy nie będzie niezawodna, ale o wiele rzadziej niż człowiek.
przez Blacksmith » piątek 02 października 2020, 01:27
przez Cyryl » piątek 02 października 2020, 06:24
Blacksmith napisał(a):...koniec (ewentualnego) chamstwa![]()
Po co w sumie walczę o zmiany na lepsze w Word'ach... skoro może ich w ogóle nie być?
Ahhh... rozmarzyłem się.
przez szerszon » piątek 02 października 2020, 21:39
I wtedy najwieksza niemota, która nie ogarnia jazdy do tyłu będzie mogła poruszać się po drogach. Tzn będzie wożona bo dalej nie bezie się do niczego nadawała. Chyba że znajomy Rumun będzie robił za szofera.Blacksmith napisał(a):Wyobraźcie tylko to sobie... koniec WORD'ów... koniec z dojeniem kasy od młodych... koniec (ewentualnego) chamstwa![]()
Po co w sumie walczę o zmiany na lepsze w Word'ach... skoro może ich w ogóle nie być?
Ahhh... rozmarzyłem się.
przez Radhezz » piątek 02 października 2020, 22:59
waw napisał(a):gumik napisał(a):Hipoteza jest taka, że elektronika będzie statystycznie rzadziej się mylić. Nigdy nie będzie niezawodna, ale o wiele rzadziej niż człowiek.
To oczywiste. Problem w tym żeby za błędy elektroniki odpowiadał karnie człowiek który nie miał na to wpływu. A niestety do tego tu się dąży. Odpowiedzialność cywilna to inna sprawa.
przez Cyryl » sobota 03 października 2020, 06:04
Radhezz napisał(a):...Już kiedyś o tym wspominałem, jako o głównej przyczynie czemu samochodów całkowicie autonomicznych raczej szybko nie będzie. Chodzi właśnie o nadzór i odpowiedzialność...
przez Blacksmith » niedziela 04 października 2020, 19:23
Cyryl napisał(a):najpierw okazało się, że nowością dla Ciebie było dopuszczenie przez prawo korzystanie z układów wspomagających parkowanie...
szerszon napisał(a):I wtedy najwieksza niemota...
przez Cyryl » niedziela 04 października 2020, 20:26
Blacksmith napisał(a):...To w takim razie czemu WORD nie instaluje tych systemów w swoich autach?...
...Dobrze wiesz, że obecna sytuacja zniechęca OSK'i...
przez szerszon » niedziela 04 października 2020, 20:41
Ja tylko dobitnie wskazuję błędy w twoim "rozumowaniu", o ile można pisać o jakimkolwiek rozumie w twoim przypadku.Blacksmith napisał(a):I kto tu prowokuje? Mi zarzucasz prowokacje a sam od lat trollujesz mnie od lat, cokolwiek nie napisałem to zawsze wyjeżdżałeś ze swoimi bdzurami typu ZPD, niemota, itp. itd. Nadajesz się pseudo instruktorku z Warszafki... do tarcia chrzanu i kręcenia karuzeli.
przez Cyryl » niedziela 04 października 2020, 21:21
Blacksmith napisał(a):...Jestem w Niemczech aktualnie i ludzie jak im mówię jak wygląda w Polsce egzamin to łapią się za głowy...