Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez miros » środa 26 października 2005, 20:24

mozna oddac nawet po przeterminowaniu, oczywiscie jesli nie zostal skasowany. wtedy zostaje nam zwrocone bodajze 70 % ceny biletu. moge sie mylic oczywiscie, bo nie jezdze zbyt czesto pociagami.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Silent » czwartek 03 listopada 2005, 07:47

Też słyszałem o obrotowych tablicach rejestracyjnych ;) Hmmm... trzeba jeszcze tylko podpiąć czujke antyradarową która inicjowałaby obrót tablicy... i voila! :lol:

A ja nienawidzę zimy :P
Obrazek
Silent

Postprzez jimorrison » środa 07 grudnia 2005, 18:22

ewentualnie w zimie nie myc przedniej blachy i tez wyjdzie na jedno, caly syf z jezdni bedacy na tablicy rejestracyjnej spowoduje ze zdjecie z radarku bedzie do smieci :D
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez scorpio44 » czwartek 08 grudnia 2005, 12:41

Nie uważacie, że w tej chwili w luźnej gadce jest za dużo ankiet naraz? Jakaś taka mało przejrzysta się ona zrobiła. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
scorpio44

Postprzez Tomek_ » czwartek 08 grudnia 2005, 16:19

Ankiet jest zdecydowanie za duzo, ja ich juz nie czytam, klikam zawsze "oznacz jako przeczytane"
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez jimorrison » czwartek 08 grudnia 2005, 18:16

ja natomiast odnosze wrazenie ze forum sie 'odprawkowalo'... cokolwiek to znaczy ;)
pozdr.
jimorrison

jimorrison

Postprzez cappricio » czwartek 08 grudnia 2005, 18:19

moze sie po prostu w luznej gadce luzniej zrobilo? :hmm: ale poza tym forum trzyma fason :spoko:
cappricio

Postprzez brzewa » czwartek 08 grudnia 2005, 19:13

Tu się zaczyna robić za przeproszeniem jeden wielki śmietnik. Same ankiety. Wygląda na to, że niektórzy na forum to pracownicy Centrum Badania Opinii Publicznej??Są ważniejsze tematy :evil:
Obrazek
Prawko zdane za I razem: 26.09.2005r.
brzewa

Postprzez Agawa » piątek 09 grudnia 2005, 09:20

Ludzie przeciez to jest Luźna Gadka.Niektóre ankiety naprawdę są bez sensu i nic z nich nie wynika ale niektóre są ciekawe i mnie osobiście udzielenie na nie odpowiedzi sprawia przyjemność.Tylko dziwne jest to że narzekacie tak na ankiety a dlaczego przy ankietach przeważnie jest już ok 2-3 zakładki :wink:
A nie przeszkadzaja wam tematy które nie są ankietami tylko jakimiś bzdurnymi pytaniami na które udzielone sa odpowiedzi w FAQ :?:
Albo naprzykład w dziale Egzamin na Prawo Jazdy, chodź istnieje wątek Relacje po egzaminie-zdane lub oblane, wątki pt. ZDAŁEM,ZDAŁAM,OBLAŁEM,OBLAŁAM :wink:
:what:
Agawa

Postprzez Silent » piątek 09 grudnia 2005, 15:00

Ja tam wole ankiety niż wywody ludzi pokroju powerdj czy jak mu tam ;)
A odnośnie samego forum i zakładanych na nim tematów... no cóż... z tygodnia na tydzień coraz więcej uczestników forum zmienia się z kursanta w pełnoprawnego kierowcę więc tematy związane same w sobie z egzaminami już takiej osoby zbytnio nie interesują, natomiast zaczyna taka osoba zagłębiać się w problemy 'prawdziwego' kierowcy :)
Obrazek
Silent

Postprzez Pablo » piątek 09 grudnia 2005, 17:44

Obywatelki i Obywatele!
Moja wypowiedź miała się znaleźć w topicu "Bez tematu", ale okazał się nieczynny, więc napiszę tutaj.

Dawno nie udzielałem się na forum, ale od jakiegoś czasu śledzę posty i ostatnie wypowiedzi na temat Scorpia skłoniły mnie do napisania paru słów.
Sczerze mówiąc, nie rozumiem co mają na myśli osoby, które z takim zapałem Scorpia krytykują. Gucio, Agawa, Janek, Thomasso, czy możecie mi podać przykłady jego postów, które Was obraziły, lub było w nich coś niesłusznego, czy niestosownego? Pojawiały się czasem na forum wypowiedzi chamskie i obraźliwe, po kórych nie było praktycznie żadnej reakcji z Waszej strony, a Scorpia atakujecie przy każdej okazji.
Od zawsze jego wypowiedzi uważałem za rozsądne, a wszelkie osobiste uwagi widziałem jako troskę o porządek na forum. Waszym zdaniem należy to atakować? Raczej docenić i samemu też o tym porządku pomyśleć. Do jego wiedzy na temat ruchu drogowego także nie mam zastrzeżeń.

Nie piszcie, że Pablo Was atakuje, czy broni Scorpia jako kumpel. To wyłącznie moje zdanie na podstawie obserwacji z zewnątrz. To tyle.

Pozdrawiam
Pablo

Postprzez janek » piątek 09 grudnia 2005, 21:27

Pablo napisał(a):Sczerze mówiąc, nie rozumiem co mają na myśli osoby, które z takim zapałem Scorpia krytykują. Gucio, Agawa, Janek, Thomasso, czy możecie mi podać przykłady jego postów, które Was obraziły, lub było w nich coś niesłusznego, czy niestosownego?

Widzę, że o Janku mowa :wink:
Widzisz Pablo w tym problem, że na forum to do Scorpia nic nie pisałem, to skąd niby wiesz, że Scorpia atakuję? Kolega ci powiedział?
Owszem zwróciłem scorpiowi uwagę na PV, żeby nie był taki zadziorny na forum. Żeby nie być gołosłownym rzuciłem nawet cytatami. Oto one te same co na privie
:
To idź do lekarza, który zajmuje się ludźmi niepełnosprawnymi umysłowo, albo do okulisty.

Sorry Bodek, ale jeżeli podtyka Ci się pod nos gotową jasną odpowiedź, a Ty nadal nie rozumiesz i pokazujesz, że nie umiesz czytać, no to ręce opadają.

Chłopie, co Ty za farmazony pleciesz? sięDziękujmy Bogu, że są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy choć trochę myślą i zastanawiają nad swoim postępowaniem

PS: Może i bywały gorsze rysunki, ale powiem Wam szczerze, że jak widzę coś takiego, to nawet nie próbuję tego rozumieć, bo mi szkoda oczu. Sorki

dianda napisał(a):
Widać lubisz się nabijać z innych...
dodam, że ten topic został usunięty a Scorpio wyzwany od BARANÓW. No ale Ty Pablo o tym nie wiesz bo wiekszość postów obraźliwych, które powodowały jakieś spięcia zostały skasowane.
Tak więc widzisz, jedni mogą, rzucić "niewinny" komentarz i wszystko jest Ok a jak ktoś inny napisze jakiś komentarz na forum do Scorpia to od razu awantura. Bo Scorpio jest chyba nietykalny. I kto rozpetał tą awanturę? Scorpio, bo nie mógł znieść myśli, że ktoś napisał, że znowu sie czepia.

Paplo napisał(a):Do jego wiedzy na temat ruchu drogowego także nie mam zastrzeżeń.

A co to ma wspólnego z całą awanturą? Ktoś napisał, że nic nie wie? A może to zasługi dla forum :wink:
Pojawiały się czasem na forum wypowiedzi chamskie i obraźliwe, po kórych nie było praktycznie żadnej reakcji z Waszej strony, a Scorpia atakujecie przy każdej okazji.

Możesz podaćprzykłady?

Nie wiem czy zauważyłeś, że pretensje są do "pouczających"privów pisanych do ludzi. Niektórzy to potwierdzili. Co to by było jakby tak każdy zaczął pisać pouczajace privy. Chyba do tego są wyznaczone osoby.
Może kolega Scorpio powinien założyć własne forum i tam tak doskonale utrzymać porządek. :wink: .

To tyle z mojej strony. Żadko tu piszę ale w przeciwieństwie do ciebie Pablo czytam je systamatycznie a nie tylko wtedy kiedy mnie ktoś wezwie na ratunek :wink: I nie pisz, że tak nie jest.
janek

Postprzez ella » niedziela 11 grudnia 2005, 01:21

jimorrison napisał(a):kuurde, ale na jest duzo teraz, ;) 16 osob;]
nie macie co robic po nocach??

Najlepsza pora na poczytanie lektury do poduszki :learn: :wink:
ella
Moderator

Postprzez jimorrison » niedziela 11 grudnia 2005, 01:23

2h temu usnalem nad "Zamach - tropem zabojcow generala sikorskiego"...
potem pobudka przed tv i znow na nogach..
wsciekly jestem, wczoraj (tj. w pt) zwinal mi ktos sprzed nosa karte graficzna... :(... a byla po bardzo okazyjnej cenie.
pozdr.
jimorrison

jimorrison

Postprzez pacia » niedziela 11 grudnia 2005, 01:23

a nio pora bardzo dobra na lekka i przyjemna lekturke ... :lol: chociaż szkoda że oczka juz nie te :twisted:
"Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie.
Większości ludzi taki śmiech sprawai ból."
pacia

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka