Egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin

Postprzez Giant » niedziela 04 grudnia 2005, 19:08

Cześć.
Jestem po pierwszym niezdanym egzaminie (nietsety). Na teorii 0 błedów, na placu tez, ale na mieście mnie oblał. Pierwszy egazmin mialem o 8:00 rano, a teraz praktyczny mam wyznaczony na 16:00 we wtorek (tj. 6 grudnia). Mam pewne wątpliwości co do godziny w końcu o 16 jest juz ciemno albo juz sie ściemnia. Chciałbym abyście napisali czy jest wtedy trudniej zdać egzamin, czy egzaminatorzy jakoś inaczej patrzą? Wiem ze niemozna uogólniać ale chce zebyscie się wypowiedzieli. I jeszcze jedno pytanie, czy po zdanej teorii pownienem otrzymac jakies zaswiadczenie czy automatycznie jest wpis w moich dokumentach w w WORDzie?
Giant

Postprzez pisaq » niedziela 04 grudnia 2005, 21:56

No to tak:
Zalezy od egzaminatora
Jedni podczas jazdy w trudniejszych warunkach są bardziej wyrozumiali
a drudzy z kolei wykorzystuja sytuacje i lipa.
Gdy jest ciemno jedzie sie trudniej, ale czy zdaje sie trudniej ? tak jak powiedzialem
wszystko zalezy od egzaminatora
Pozdrawiam i zycze powodzenia !
pisaq

Postprzez Myslovitz » niedziela 04 grudnia 2005, 22:52

Ja, podobnie ja Giant, jestem ciekawa, jak to jest zdawać po ciemku :P
Pierwszy egzamin miałam o 12, drugi mam mieć o 14.00, więc jeszcze będzie widno.
Jeśli jednak nie zdam drugiego podejścia, to będę musiała się zapisać na jakąś późniejszą godzinę, żeby nie zwalniać się z pracy :( i też się martwię, jak to będzie po ciemku :oops:

Może ktoś kto zdawał po ciemku, podzieli się swoimi wrażeniami :?: :D za co rzecz jasna z góry dziękujemy :lol:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Vella » niedziela 04 grudnia 2005, 23:14

Bardzo nie chciałabym zdawać po ciemku, nie czuję się wtedy zbyt pewnie.

Czy zapisując się na egzamin mam jakiś wpływ na to jaką godzinę mi wyznaczą?
Mogę zaprotestować przeciw zbyt późnej godzinie? (niekoniecznie przyznając się, że się boję ciemności ;))
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez wiruswww » niedziela 04 grudnia 2005, 23:26

Ma się bardzo duży wpłyuw na termin egzaminu, jeżeli termin który zaproponuje człek w WORDzie ci nie odpowiada popartu ci powiedz i wcale nie msisz podawac żadnego powodu. Termin jest ustalany jaki ci pasuje (pod warunkiem że w tym czasie sa przeprowadzane egzaminy
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez Vella » niedziela 04 grudnia 2005, 23:31

oo, wiruswww - bardzo dziekuję. Uspokoiłes mnie :)
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez Myslovitz » niedziela 04 grudnia 2005, 23:33

Jasne, że masz wpływ :D To Tobie musi pasować i dzień i godzina :P
Ja specjalnie wybrałam najpierw 12.00, a teraz 14.00, choć kobitka z Wordu proponowała mi 16 i 18.00. Odmówiłam i wzięłam 14.00, ale niestety w związku z tym musze się zwolnić z pracy :(
Przy następnym terminie (mam nadzieję, że go jednak nie będzie :) , ale gdyby był) będę musiała już niestety wziąć taką godzinę, żeby się nie zwalniać z pracy, czyli najwcześniej 16.00, a zimową porą ta godzinka to już ciemnica :( i dlatego się martwię, bo nie chcę zdawać po ciemku :roll:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

TROCHĘ ŻLE

Postprzez doraa29 » poniedziałek 05 grudnia 2005, 21:48

ZDAWAŁAM DZISIAJ O 16.00, NA PLACU CIEMNO, DESZCZ ,PARĘ LATARNI, ALE SIĘ ŚWIATŁO ODBIJA , RADZĘ OTWIERAĆ OKNA , TO OD SZYBY SIĘ NIE ODBIJE .MIASTO LEPIEJ ,ALE JAK JEST WIDNO TO JEDNAK WIDNO. ZDAŁAM I WAM ŻYCZĘ TEGO SAMEGO :D
doraa29

Postprzez Giant » wtorek 06 grudnia 2005, 21:16

Cześć.
Już jestem po egzaminie, z wynikiem POZYTYWNYM! :D
A co do samego egzaminu to z 9 osób zdało 2, może poszczęści się im następnym razem. Na placu nieodczuwałem żadnych zmian między dniem a nocą zato na mieście nie czułem sie zbyt pewnie, ale udało się.
Giant

Postprzez just26 » środa 07 grudnia 2005, 15:51

ja też zdawałam o 16. 16 listopada i było ok. gość nie robił problemów, padał wtedy deszcz i było ślisko, świałta odbijały sie w asfalcie ale było ok. Zdałam :) :D :D :D . Teraz czekam na odbiór prawka. Swoją drogą nie wiem czemu tak długo (już ok. 3 tyg).
just26

Powrót do Egzamin na prawo jazdy