masakra i taka znajomość przepisów nas raczy swoją inteligencją?JAKUB napisał(a):Dla Ciebie Henq to jest nieistotne i zostałeś mentalnie przy T-6a.D.U. - Załącznik do nru 220, poz. 2181 z dnia 23 grudnia 2003 r. - str. 36 napisał(a):(...)Jeżeli osie dróg poprzecznych nie przecinają się na skrzyżowaniu, a nie można zastosować indywidualnego (dla każdego z nich) oznakowania, to pod znakiem A-6a, A-6b lub A-6c umieszcza się tabliczkę T-6b. .)

panie mentalny może czas się rozwijać co? popatrz:
A-6a tak wygląda:

A-6b tak wygląda:

A-6c tak wygląda:

z której strony panie mentalny zarządca ustawił którykolwiek z tych znaków?
no śmiało daję ci szansę wskaż

Ustawodawca dał ci D-1 i zmianę kierunku drogi z pierwszeństwem na skrzyżowaniu

o a to coś nowego sam wymyslasz te przepisy czy ci się popieprzyło z umieszczaniem znaku A-7 od skrzyżowania?JAKUB napisał(a):Skrzyżowanie co 25 m, . . .

możesz wskazać gdzie jest napisane o 25m? chętnie się doszkolę

oj coś ci nie wróże byś wskazał cokolwiek z wyżej wymienionych

bankowo w przepisach drogowych względem ciebie jestem mistrzem, ja wiem, że jak brak wykształcenia i ślepy fanatyzm to nadrabia się szczuciem i atakami, ale może czas najwyższy wejść w cywilizację? zarzucić lewackie podejście i zacząć się dokształcać?JAKUB napisał(a):to dla Ciebie MATRIX, ale w psim węszeniu i szczekaniu jesteś mistrzem.
nie mistrzuniu całe szczęście, że przez internet ty nie możesz nikogo zabić, są w przeciwieństwie do ciebie jeszcze rozumni ludzie na tym świecieJAKUB napisał(a):Dobrze, że przez internet nie możesz ugryźć, . . .