coś nowego może: "w świni"szerszon napisał(a):Po pewnym czasie zapasy w świnią w błocie stają się bezsensowne...

przez Henq » poniedziałek 20 maja 2019, 23:18
coś nowego może: "w świni"szerszon napisał(a):Po pewnym czasie zapasy w świnią w błocie stają się bezsensowne...
przez Henq » wtorek 21 maja 2019, 07:23
szerszon napisał(a):Januszek załapą ?
przez szerszon » wtorek 21 maja 2019, 10:38
Henq napisał(a):"se" - to po francusku czy po włosku?gumik napisał(a):To se załóżcie wątek: "Henio vs szerszon battle".
Załapą ?Henq napisał(a): jeszcze raz niech se powtórzy
przez gumik » wtorek 21 maja 2019, 13:00
szerszon napisał(a):Henq napisał(a):"se" - to po francusku czy po włosku?gumik napisał(a):To se załóżcie wątek: "Henio vs szerszon battle".
Po januszowemu...
se ndm gw. «sobie»
przez Henq » wtorek 21 maja 2019, 18:49
gumik napisał(a):Podobno używanie gwary jest dozwolone na tym forum.
https://sjp.pwn.pl/doroszewski/se;5495591.htmlse ndm gw. «sobie»
wieśniaku słoma ci z butów wystajeszerszon napisał(a):Ok, ale w wykonaniu naszego forumowego januszka nie ma gwary . Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka już tak nie do końca, czego najlepszym przykładem jest heniojanuszek.gumik napisał(a):Podobno używanie gwary jest dozwolone na tym forum.
normalnie cały czas zniżam się do poziomu tej ameby, żeby cokolwiek zrozumieć, ale to coś cały czas konsekwentnie poprzeczkę obniżaszerszon napisał(a):Załapą ?
przez Henq » czwartek 23 maja 2019, 00:54
szerszon napisał(a):Tabletki zapomnią ?
przez Henq » piątek 14 czerwca 2019, 22:01
nie znam takiego powiedzeniagumik napisał(a):W języku potocznym nie będzie błędem powiedzenie "udzielić pierwszeństwa przejazdu".
przez Henq » sobota 29 czerwca 2019, 23:39
ja się pytam: gdzie teraz jest user srumik? taki polonistaks-rider napisał(a):z regoly
przez ks-rider » niedziela 30 czerwca 2019, 13:39
Henq napisał(a):ja się pytam: gdzie teraz jest user srumik? taki polonistaks-rider napisał(a):z regolypytam się!
przez zgredziatko » niedziela 30 czerwca 2019, 15:42
przez Blacksmith » poniedziałek 01 lipca 2019, 00:34
przez gumik » poniedziałek 01 lipca 2019, 09:16
Blacksmith napisał(a):w temacie
Blacksmith napisał(a):codzień
Blacksmith napisał(a):Mi się zdarzy
Blacksmith napisał(a):po Niemiecku
Blacksmith napisał(a):ortografistom
przez Blacksmith » poniedziałek 01 lipca 2019, 09:53
gumik napisał(a):"Na początku zdania należy użyć dłuższej formy
zaimka: 'Mnie'."
gumik w innym wątku napisał(a): Mi się parę razy przydało. Bez tej umiejętności pewnie bym ruch zatamował.
przez Cyryl » poniedziałek 01 lipca 2019, 17:12