PUNTO czy PANDA

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

PUNTO czy PANDA

Postprzez darooh » środa 16 listopada 2005, 16:52

Co wybrać. Jeździłem u siebie w mieście na Corsie a we wrocku nie ma cors a musze tu zdawać prawko. Który z tych samochodów jest najbardziej podobny do corsy. Lub na którym najłatwiej zdać egzamin.

POZDRAWIAM
darooh

Postprzez P-Ch » środa 16 listopada 2005, 20:11

Ja na swoim kursie jeździłem na Puncie, zaś egzamin praktyczny na mieście zdawałem jeżdżąc Corsą i szczerze przyznam, że nie czułem praktycznie żadnej różnicy dlatego uważam, że te dwa samochody są do siebie bardzo podobne. Zaś Panda wydaje się być zupełnie innym samochodem. Krótsza maska, samochód jest węższy i bardizej niż do Corsy czy Punta zbliżony jest do Matiza. Matizem trochę jeździłem i jeździ się nim nieco inaczej niż Puntem i Corsą.

Więc odpowiadając na Twoje pytaine który z samochodów jest najbardziej podobny do Corsy, mo wg mnie Punto.
Niestety to tylko auto sąsiada :)
Obrazek
P-Ch

Postprzez Silent » środa 16 listopada 2005, 20:20

Tylko trzeba uważać żeby się ze skrzynią biegów nie zamotać przy przesiadce z Corsy na Punciaka ;)
Obrazek
Silent

Postprzez Agawa » czwartek 24 listopada 2005, 09:47

Ja tez bym wybrała Punto.Jesli chodzi o gabaryty to zblizony do Corsy jest raczej Punciak niz Panda :!: Tym uzasadniam wybór :D
Agawa

Postprzez xtek » czwartek 24 listopada 2005, 16:14

A ja bym wolal Pande. Nie lubie punta, chociaz na nim zdalem.
xtek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy