PraktykRuchu napisał(a):Czyli reasumując:
- nie jesteś w stanie podać konkretnego przepisu z "220", który by obalał to, co napisałem (gdyby istniał, nie byłoby żadnego problemu...). Do tej pory tego nie zrobiłeś;
I. podawałem ja, podawał ci @szerszon ty nadal klapki na oczach problemy z czytaniem albo rozumieniem
PraktykRuchu napisał(a):- mimo tego, że z pomiaru na mapie wynika, że nawierzchnia asfaltowa na ul. Zgodnej (niezła ironia z tą nazwą, TSD), nie ma 20 metrów (warunek konieczny, by przestała być drogą gruntową) - dalej upierasz się, że mamy tam dwie drogi twarde i skrzyżowanie (a przynajmniej się upierałeś - bo zamiast zmienić zdanie zacząłeś pisać coś o tym, żebym poczytał "220" - bez wskazania konkretnego przepisu);
II. rozumiem, że każdą sytuację będziesz rozwiązywał zatrzymaniem wysiadaniem z samochodu i z metrem bieganie czy jest 20m czy nie bo nie wiesz jak się zachować?
III. wskazany przepis miałeś, nie czytasz tylko upierasz się, że jest inny
PraktykRuchu napisał(a):- mimo, że przepisy mówią o tym, że włączający się do ruchu z drogi gruntowej na drogę twardą ustępuje pierwszeństwa innym uczestnikom ruchu - dalej uparcie twierdzisz, że jest inaczej, i że to ja mam "poczytać definicję włączania się do ruchu";
IV. mimo że przepisy mówią wyraźnie, że rowerzysta zjeżdżający z DdR na jezdnię drogi jest włączającym się do ruchu , dalej uparcie twierdzisz, że jest inaczej - tak masz poczytać definicję włączania się do ruchu!
PraktykRuchu napisał(a):- twoim zdaniem nagle kawałek drogi twardej cudownie znika na wysokości drogi gruntowej. W sumie nie wiadomo dlaczego. Znika i już. Droga robi się tam o 2-3 metry węższa. Bo tak (vide Twój rysunek)...
V. mi znika? to tobie cudownie droga gruntowa znika a pojazdy teleportują się i są ustawione równolegle do drogi głównej bez zmiany kierunku jazdy o czym pisałem wcześniej, gratuluje...
PraktykRuchu napisał(a):...i to ja mam niby być tym, co wymaga prowadzenia za rączkę.

tak dokładnie, doczytałeś już różnice pomiędzy D-9 a C-13 czy nadal będziesz twierdził, że to analogiczne znaki?
PraktykRuchu napisał(a):Głupi sposób z Twojej strony na ucięcie dyskusji.
poczytaj dokładnie ze zrozumieniem co ci piszą inni i co ci piszę ja i oczywiście
odpowiedz w końcu na wcześniejsze pytania, a nie używaj pewnej przyprawy o ucinaniu dyskusji!

nadal czekam:
1. czy znak C-13a musi kończyć DdR
2. czy rowerzysta zjeżdżający z DdR na równoległą jezdnię, bez znaku C-13a nadal jedzie DdR?
3. czy droga gruntowa posiada jezdnię?
---
gumik napisał(a):Czy uważasz jak Henq, że ona się ciągnie aż do przeciwległej strony drogi twardej?

o kolejny widzę teleportuje siłą woli auta

skoro się urywa nie ma przecięcia kierunków ruchu, to rozumiem, że auta od razu są ustawione w kierunku w którym biegnie droga główna?

teleportacja jakaś czy co? oczywiście nie skręcamy nie używamy kierunkowskazu

pozazdrościć
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.