Henq napisał(a):oczywiście też nic nie masz na poparcie swojej teorii, że znak C-13 mówi o kontynuacji DdR?
A gdzieś w dyspozycji znaku C-13 masz napisane, że wyznacza początek drogi? Czy że oznacza drogę rowerową?
Henq napisał(a):jak na razie ty migasz się od odpowiedzi na niewygodne pytania, ja już odpowiedziałem nie moja wina że nie znasz definicji skrzyżowania
Ech, bzdurki... Nawet jak policzysz długość nawierzchni z powierzchnią "skrzyżowania" nijak nie wychodzi 20 metrów. Lubisz obrazki, to masz:

Tak jak mówiłem - nie ma nawet piętnastu... Dopóki kierujący nie znajdzie się na jezdni drogi poprzecznej (Wrocławska) jest włączającym się do ruchu. Musi ustąpić wszystkim, którzy jadą drogą twardą.
waw napisał(a):Swoją drogą to od kilku stron nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie dlaczego uważasz że DDR jak nie jest odwołana to zachowuje ciągłość
Bo tak mówią przepisy? Dyspozycja znaku C-13? Inny kolor nawierzchni czy zmiana z kostki na asfalt to trochę mało, żeby mówić o tym, że droga się skończyła - wbrew temu, co twierdzi Henq, sankilla czy typowy pan Wiesiek z prawkiem z pół świniaka, który twierdzi, że "ja mom piyrwszyństwo, bo ja jade drogom z kostki a tamtejn wyjechał z drogi z asfaltu"...