Dzień dobry. Serdecznie polecam Państwu
OSK Havranek. Profesjonalizm uderza w nas już przy samym zapisie. Pani z którą miałam pierwszy, telefoniczny kontakt jest naprawdę bardzo miła i szybko była w stanie podać mi konkretne terminy na jazdy, biorąc pod uwagę moje ograniczenia czasowe. Sam kurs rozpoczęłam w innej szkole, po której zakupiłam jazdy doszkalające jeszcze w dwóch innych. Po dwóch egzaminach zakończonych na łuku zdecydowałam się właśnie na doszkalanie w szkole Havranek. Podejście Instruktora, Pana Rafała robi niesamowite wrażenie. Błędy są na bieżąco wychwytywane i omawiane, tłumaczone w sposób szczegółowy, jasny. Często Pan Rafał przedstawiał pewne sytuacje obrazowo, rozrysowując je, lub przedstawiając na pomocach, które zawsze były gdzieś pod ręką

a propos pomocy, polecam również płytę z filmikami (skrzyżowania, tramwaje) - w mojej ocenie materiał bardzo przydatny. W czasie nauki nie spotkają się Państwo z "grzebaniem" w telefonie, załatwianiem prywatnych spraw, spóźnianiem, kąśliwymi uwagami, czy gadaniem o głupotach. Pan Rafał szanuje swojego "podopiecznego" oraz jego czas. Po tych jazdach doszkalających zdecydowałam się na kolejny egzamin (tym razem zakończony wynikiem pozytywnym). Opinie, które czytałam na stronie szkoły jeszcze przed zdecydowaniem się na nią, okazały się w 100% prawdziwe. Wszystkim przyszłym kandydatom na kierowcę życzę, by natknęli się właśnie na takiego Instruktora. Najlepiej nie testować, tylko od razu decydować się na to, co sprawdzone i poparte wieloma pozytywnymi komentarzami. Zdecydowanie polecam szkołę Havranek. Jak się okazało, była to moja najlepsza inwestycja. Pozdrawiam serdecznie