klebek napisał(a):, a jeśli nie będzie tu normalnej dyskusji, bez poziomu godnego szkoły podstawowej
To jest chyba kluczowa przyczyna tych wszystkich przepychanek. Logiki uczą w szkole dopiero na poziomie liceum.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 22:25
klebek napisał(a):, a jeśli nie będzie tu normalnej dyskusji, bez poziomu godnego szkoły podstawowej
przez szerszon » sobota 29 lipca 2017, 22:38
Ale po co te wycieczki ??? Zadałem pytanie w związku z twoimi rewelacjami,że mam się powstrzymać od ruchu przy ustąpieniu pierwszeństwa. Podałem przepis i pytam się, no gdzie ma się powstrzymać od ruchu ???PraktykRuchu napisał(a):Odpowiedziałem ci: pójdź na kurs na prawo jazdy i tam cię nauczą ustępowania pierwszeństwa podczas zmiany pasa ruchu....
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 22:40
szerszon napisał(a):Zadałem pytanie w związku z twoimi rewelacjami,że mam się powstrzymać od ruchu przy ustąpieniu pierwszeństwa.
przez szerszon » sobota 29 lipca 2017, 22:45
Bo bez powstrzymania się od ruchu nie ma ustąpienia pierwszeństwa.
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 22:47
nie potrafisz wybrnąć
przez szerszon » sobota 29 lipca 2017, 22:49
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 22:50
przez szerszon » sobota 29 lipca 2017, 22:53
(nie każde),
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 23:04
przez szerszon » sobota 29 lipca 2017, 23:50
przez PraktykRuchu » sobota 29 lipca 2017, 23:52
przez szerszon » niedziela 30 lipca 2017, 00:09
I po co kłamiesz ???PraktykRuchu napisał(a):
Napisałem, że bez powstrzymania się od ruchu nie ma ustąpienia pierwszeństwa, ale też że nie każde powstrzymanie się od ruchu to ustąpienie pierwszeństwa.I piszę to cały czas,
przez PraktykRuchu » niedziela 30 lipca 2017, 00:17
przez szerszon » niedziela 30 lipca 2017, 00:23
No to napisz w jaki sposób trzeba ustąpić pierwszeństwa w przypadkuNapiszę jeszcze raz. Prosto z mostu i bez ozdobników: bez powstrzymania się od ruchu nie ma ustąpienia pierwszeństwa. Ale nie każde powstrzymanie się od ruchu to ustąpienie pierwszeństwa.
Bo na razie to piszesz nie na temat.Mam ustąpić pierwszeństwa przy zmianie pasa ruchu. W jaki sposób mam się powstrzymać od ruchu aby ustąpić pierwszeństwa. Wszelkie ozdobniki i wycieczki osobiste możesz sobie darować.4. Kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać, oraz pojazdowi wjeżdżającemu na ten pas z prawej strony.
przez PraktykRuchu » niedziela 30 lipca 2017, 00:26