przez utena » czwartek 17 listopada 2005, 17:13
przez ymonm » czwartek 17 listopada 2005, 17:29
przez mirinda » czwartek 17 listopada 2005, 20:17
przez Mauro.Widzew » czwartek 24 listopada 2005, 22:48
przez Myslovitz » czwartek 24 listopada 2005, 22:53
przez Silent » czwartek 24 listopada 2005, 22:57
przez xtek » czwartek 24 listopada 2005, 23:17
przez scorpio44 » czwartek 24 listopada 2005, 23:20
xtek napisał(a):mialem wlaczone to dodatkowe wspomaganie (fukncja CITY) i tez ten chamowaty EGZAMINATOR nie chcial podejsc. Na kursie mi to kazal zglaszac, a ten powiedzial, ze ja jestem kierowca i ja decyduje co mam wlaczone w aucie.
przez xtek » czwartek 24 listopada 2005, 23:25
scorpio44 napisał(a):xtek napisał(a):mialem wlaczone to dodatkowe wspomaganie (fukncja CITY) i tez ten chamowaty EGZAMINATOR nie chcial podejsc. Na kursie mi to kazal zglaszac, a ten powiedzial, ze ja jestem kierowca i ja decyduje co mam wlaczone w aucie.
Instruktor Ci kazał zgłaszać egzaminatorowi, że masz włączone CITY? :shock: Chyba nie qmam...
przez scorpio44 » czwartek 24 listopada 2005, 23:30
xtek napisał(a):Tak, istruktor mi tak kazal zglosic egzaminatorowi jak bedzie wlaczone ;)
przez xtek » czwartek 24 listopada 2005, 23:31
scorpio44 napisał(a):xtek napisał(a):Tak, istruktor mi tak kazal zglosic egzaminatorowi jak bedzie wlaczone ;)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
A to ciekawe. W tym wypadku to egzaminator dobrze Ci odpowiedział.
przez mirinda » czwartek 24 listopada 2005, 23:44
xtek napisał(a):scorpio44 napisał(a):xtek napisał(a):mialem wlaczone to dodatkowe wspomaganie (fukncja CITY) i tez ten chamowaty EGZAMINATOR nie chcial podejsc. Na kursie mi to kazal zglaszac, a ten powiedzial, ze ja jestem kierowca i ja decyduje co mam wlaczone w aucie.
Instruktor Ci kazał zgłaszać egzaminatorowi, że masz włączone CITY? :shock: Chyba nie qmam...
Tak, istruktor mi tak kazal zglosic egzaminatorowi jak bedzie wlaczone ;)
przez xtek » piątek 25 listopada 2005, 08:37
mirinda napisał(a):xtek napisał(a):scorpio44 napisał(a):xtek napisał(a):mialem wlaczone to dodatkowe wspomaganie (fukncja CITY) i tez ten chamowaty EGZAMINATOR nie chcial podejsc. Na kursie mi to kazal zglaszac, a ten powiedzial, ze ja jestem kierowca i ja decyduje co mam wlaczone w aucie.
Tak, istruktor mi tak kazal zglosic egzaminatorowi jak bedzie wlaczone ;)
Przecież to ty masz obowiązek upewnienia co się świeci na desce rozdzielczej ,wspomaganie
świeci na zielono {CIYTY} , jezeli na kursie jechałeś bez wspomagania to instruktor powinień ci
pokazać jak zachowuje się samochód na placu który ma włączone wspomaganie i gdzie się to
wspomaganie wyłacza
przez scorpio44 » piątek 25 listopada 2005, 11:25
xtek napisał(a):[EJU, pokazal mi gdzie sie wlacza i wylacza, ale nigdy tego nie uzywalem, ani na placu, ani w miescie. A ze na egzaminie bylo wlaczone to sie zdziwilem.
przez xtek » piątek 25 listopada 2005, 14:10