Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez gumik » sobota 25 marca 2017, 09:26

A moderator, to zamierza się wypowiedzieć na zadane przeze mnie pytanie? Czy najpierw oskarżyć, a potem siedzieć cicho?
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez dylek » niedziela 26 marca 2017, 16:21

gumik - sam wiesz najlepiej jak jest - do czego ci są potrzebne moje wyjaśnienia ?
Swoje zdanie podtrzymuję, tłumaczyć się z niego nie zamierzam. Musisz jakoś z tym żyć.... :D
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez gumik » niedziela 26 marca 2017, 19:30

Dylek - Sam wiem, że nigdy nie napisałem na tym forum posta z innego konta niż to z którego obecnie piszę. Jeśli masz odmienne zdanie, to proszę o podanie powodów dla których uważasz inaczej.
Poza tym, to moderatorzy powinni dawać przykład innym userom i nie łamać regulaminu. A ten post (viewtopic.php?f=4&t=39871#p406852) to ewidentne złamanie pkt. 8c. :/
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez klebek » poniedziałek 27 marca 2017, 08:13

Człowiek wchodzi tu po weekendzie i aż ręce opadają. Przez 2 dni w tym temacie zostało zgłoszonych 11 postów. Masakra. To nie jest temat na spam albo oskarżanie się wzajemne czy pisanie, że XYZ kłamie, a tym bardziej nie na dyskusję o poglądach politycznych.
gumik - ja widzę Twoje pytania, ale nie odpowiem na nie, ponieważ nie mam takiej wiedzy :)
klebek

Postprzez szerszon » czwartek 30 marca 2017, 22:29

Mam pytanie do moderacji. Czy w tym wątku
viewtopic.php?f=3&t=35676
jakieś opary absurdu się unoszą ? Do pewnego usera nie dociera,że nie wrzuca się co stronę takich samych filmów ?
szerszon

Postprzez STARYSZOFER » czwartek 30 marca 2017, 22:40

szerszon napisał(a):Mam pytanie do moderacji. Czy w tym wątku
viewtopic.php?f=3&t=35676
jakieś opary absurdu się unoszą ? Do pewnego usera nie dociera,że nie wrzuca się co stronę takich samych filmów ?

Te filmy propagują bezpieczne i zgodne z prawem zachowania na drogach.
Wiem, że jesteś oburzony, bo to są rzeczy, o których nie masz zielonego pojęcia.

Wrzucam je, po to, żeby osoby postronne, które wejdą na forum mogły dowiedzieć się o prawidłowych zasadach jazdy na skrzyżowaniach o ruchu okrężnym.

To są perełki w ogromnej masie bzdur i szerszonizmów jakimi zalałeś ten wątek...
STARYSZOFER

Postprzez szerszon » czwartek 30 marca 2017, 22:44

Jak na razie nie potraficie tego udowodnic przepisami. Nie odróżniasz podstawowych pojęć, a zasady prawa to dla ciebie czarna magia. Poza tym było już pisane, aby nie wrzucać co chwilę ..nie dociera.
szerszon

Postprzez STARYSZOFER » czwartek 30 marca 2017, 22:52

szerszon napisał(a):Jak na razie nie potraficie tego udowodnic przepisami. Nie odróżniasz podstawowych pojęć, a zasady prawa to dla ciebie czarna magia. Poza tym było już pisane, aby nie wrzucać co chwilę ..nie dociera.

A właśnie, ze będę wrzucał co chwilę, bo to materiały propagujące bezpieczeństwo.
STARYSZOFER

Postprzez szerszon » czwartek 30 marca 2017, 23:02

Propaguje , ale co innego. Oczywiście jesteś zgłaszany z tym twoim oślim uporem.
szerszon

Postprzez Blacksmith » piątek 31 marca 2017, 15:29

klebek- Prosiłbym (pod groźbą urlopu) o nakazanie użytkownikowi Cyryl napisania tutaj albo w wątku "Dlaczego zdawalność na kat. B jest tak niska" następującego oświadczenia:
- "Ja Cyryl przepraszam najmocniej użytkownika Blacksmith o posądzanie go o kłamstwa i brak wiarygodności, kiedy okazało się w trakcie dyskusji, i co sam w końcu stwierdziłem, że jest możliwe to o czym pisał. Moje oskarżenia wynikały z braku wiedzy i dogłębniejszego zapoznania się z tematem. Obiecuję, że następnym razem zanim zarzucę komuś kłamstwo to skrupulatnie i dokładnie zapoznam się z tematem aby mieć 100% pewności. A tymczasem niechaj moją karą będzie wystawienie się na publiczne pośmiewisko. Cyryl."

A dla tych co wysyłają mnie do psychiatrów, psychologów i diagnozują choroby zalecał bym krótkie urlopy, trzeba przygotować np. ogródki działkowe przed sezonem, itp. Szczególnie taki Bartuś co jako świeżak chce wiedzieć lepiej ode mnie i zaleca mi psychologa. Mnie! Staremu wydze drogowemu co tylko w samej "Elce" 50 godzin wyjeździł.
Blacksmith

Postprzez klebek » poniedziałek 03 kwietnia 2017, 08:16

Blacksmith - jeśli Cyryl zechce Cię przeprosić to Cię przeprosi. Nie widzę tam powodów do tego, ponieważ Cię nie obraził, a na pewno nie zamierzam kogoś zmuszać do wklejania laurki, którą sobie napisałeś. Rozumiem, że jeśli Ty się mylisz, to inni użytkownicy mają wymyślać podobne posty? Bez przesady. Załatwcie sobie to w PW i wyjaśnijcie między sobą.
klebek

Postprzez Blacksmith » środa 05 kwietnia 2017, 18:17

bartek0807 napisał(a):Blacksmith ja już Ci mówiłem, pogadaj z jakimś psychologiem,bo Ty masz jakieś poważne kłopoty psychiczne

Rozumiem, że takie słowa są w zakresie tolerancji na tym forum? Nawet jeśli tego usera trzeba traktować bardziej ulgowo i za wiele nie wymagać, bo ma np. żółte papiery. To jednak przydałoby się takie zwroty kasować. No i też dawać ostrzeżenia bo jednak choroba nie powinna być alibi tak jak alkohol nie jest alibi podczas spowodowania wypadku.
Blacksmith

Postprzez Henq » czwartek 06 kwietnia 2017, 21:25

STARYSZOFER napisał(a):Zamurowało mnie! :wow:

To że nie rozumiesz słowa pisanego nie dziwi, nie jednokrotnie pokazywałeś, czy ty myślisz że regulamin trolli nie dotyczy?
regulamin pkt 15 Uczestnik nie powinien umieszczać na forum wiadomości, które nie wnoszą nic do dyskusji, są powieleniem lub wyrażeniem poparcia dla poprzednich wiadomości.
pkt 20 Wiadomości, których treść jest wynikiem nieznajomości obowiązujących na forum zasad, będą blokowane lub przenoszone. W przypadku drobnych odstępstw od obowiązujących zasad stosowane będzie upomnienie.
ciesz się że upomnienie :eek2:
pkt 21 E-kierowca zastrzega sobie prawo do usuwania treści, niezgodnych z Regulaminem i Polityką prywatności, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w forum w stosunku do osób naruszających w rażący sposób postanowienia Regulaminu i Polityki prywatności.
jak nie potrafisz zrozumieć że raz zamieściłeś swoją wypowiedź i to wystarczy to zobacz że nie docierają do ciebie zapisy PoRD w innym wątku i powielam je dla ciebie, chociaż wiem że dostanę osta lub bana, ale warto by uświadomić cię, że nie dociera do ciebie słowo pisane, tak PoRD jak i regulamin forum :eek2:
pkt 22. E-kierowca ma prawo w każdej chwili usunąć, edytować, przenieść lub zablokować każdy wątek w całości i w części oraz ograniczać działanie dowolnej funkcjonalności forum jednemu lub wielu uczestnikom.
akceptowałeś regulamin zapisując się, nie podoba się zabieraj zabawki i sio z piaskownicy :eek2: albo przestań trollować.
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez Henq » czwartek 06 kwietnia 2017, 21:44

STARYSZOFER napisał(a):I przez takich osobników jak heniu, który nie umie nawet zrozumieć co należy sygnalizować w art 22.5, mamy taki odsetek ludzi nie umiejących jeździć po skrzyżowaniach o ruchu okrężnym.

Heniu uważasz sie za mądrzejszego niż pan Inspektor z Policji i Pan Dworak oraz twórcy programu jedź bezpiecznie?

Muszę cię zmartwić, jesteś nikim przy nich, a idiotyzmy które wypisujesz na forum mogą wzbudzić jedynie uśmiech politowania... nic więcej.

Nie mam na imię heniu :thumb2:
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez STARYSZOFER » czwartek 06 kwietnia 2017, 21:57

Henq napisał(a):
STARYSZOFER napisał(a):Zamurowało mnie! :wow:

To że nie rozumiesz słowa pisanego nie dziwi, nie jednokrotnie pokazywałeś, czy ty myślisz że regulamin trolli nie dotyczy?
regulamin pkt 15 Uczestnik nie powinien umieszczać na forum wiadomości, które nie wnoszą nic do dyskusji,[b].

Te filmy wnoszą bardzo wiele do dyskusji, stanowią niejako podsumowanie i kwintesencję poprawnej jazdy po skrzyżowaniach o ruchu okrężnm Wstawiłem je po to , żeby osoba, która przypadkowo weszła na forum nie musiała sie przekopywać przez tony smieci i spamu, tylko żeby od razu włączyła niejako kompedium wiedzy przedstawionej przez policję, dyrektora word i autorów programu o ruchu drogowym.
STARYSZOFER

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka