Ruch kierowany przez policjanta

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Re: Ruch kierowany przez policjanta

Postprzez PraktykRuchu » poniedziałek 27 marca 2017, 01:06

szerszon napisał(a):Po pierwsze-skróciłem dyskusję do jednego zagadnienia

Ładne określenie na "pominąłem wszystkie przepisy, które udowadniają, że nie mam racji". :wink:

Ile "zagadnień" byś nie wyciągnął - to raczej definicji skrzyżowania nie zmienisz w ten sposób. Ona wciąż brzmi "przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię (...)". Przykro mi. :(

Na tym zresztą właśnie polega twoje lanie wody. Zamiast stawić czoła temu, co jest napisane w art. 2 pkt. 10 - zasypujesz nas swoimi autorskimi filozofiami. Jak ktoś ci wykazuje czarno na białym, że piszesz głupoty - udajesz, że tego nie widzisz i zadajesz po 10 razy pytanie, na które ci już kilka razy odpowiadano. :hmm: A potem jeszcze masz czelność przypisywać innym coś, co od początku uskuteczniasz sam. Szok. :shock:

Najrozsądniej, jak do tej pory, temat ujęła chyba sankila. I już wtedy powinniśmy ten wątek zakończyć.
PraktykRuchu

Re: Ruch kierowany przez policjanta

Postprzez klebek » poniedziałek 27 marca 2017, 08:07

Dyskusję toczą już tylko szerszon i PraktykRuchu, a co więcej nie widzę, żeby tu jakieś sensowne wnioski miały się pojawić. Panowie, obaj się spieracie, więc wątek zamykam.
klebek

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze