Egzamin w Jeleniej Gorze

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Jeleniej Gorze

Postprzez A$ia » środa 26 października 2005, 21:18

hey !!
4. listopada bede miala egzamin na kat. B w Jeleniej Gorze! Juz ktos z was tam zdawal? Moze macie jakies rady, na co uwazac...itp.
Musze sie postarac zdac za pierwszym razem po ucze sie za granica, i nie mam mozliwosci czesto przyjezdzac do polski :oops:

Pozdro, Asia
A$ia

Postprzez Wiedźma » czwartek 27 października 2005, 16:55

Zdawałam w Jeleniej.
Co mogę powiedzieć? Słyszałam gzdieś, że to najbardziej łapówkożerny WORD w Polsce. W sumie nie wiem, jaka jest prawda, ale fakt faktem, że u niektórych egzaminatorów zdaje się trudniej.
Nazwisk chyba podawać nie będę - przynajmniej tak w watku...
Co do tras, to jeździ sie głównie po Cieplicach i tam jest moim zdaniem bardzo łatwo - oczywiście zawsze można coś zchrzanić, ale generalnie nie potrafię podac ci jakichś "haczyków".
Niektórzy egzaminatorzy wyjeżdzają również do centrum, ale tu to już zupelnie nie wiem, bo ponoć zdarza się to dość rzadko, a ja nie jestem z Jeleniej, więc trudno mi coś powiedzieć - raz byłam w centrum autem jako kierowca. Ale generalnie misto nie jest duże, więc jak jeździsz dobzre, to chyba nei będzie porblemu.
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez monikakb » piątek 11 listopada 2005, 22:10

Mnie to czeka! :?: :( :Ktos zna jakieś stałe trasy i PUŁAPKI?Wiem o wyjeżdzie czy byłej fampie w strone Jeleniej, o jednokierunkowej obok Klubowej......
I podejście30 stycznia2006 test+0błędów plac-łuk
II podejście -15luty plac ideał+ miasto-(zawracanie, na osiedlu na którym mieszkałam 20lat:((((
monikakb

Powrót do Egzamin na prawo jazdy