przez Angelaa » poniedziałek 17 listopada 2014, 18:39
przez Madzia48 » sobota 17 stycznia 2015, 12:53
przez szkolaJAZDAM » poniedziałek 19 stycznia 2015, 22:45
--> na ilość to idą szkoły które szkolą rocznie 500-600osób, my szkoląc ok 100-150 osób przy 4-5 samochodach i 7 instruktorach myślę, że spokojnie mogę powiedzieć że idziemy na jakość a nie ilość o czym świadczy wysoka zdawalność oraz pozytywne opinię naszych kursantów, którzy często przychodzą do naszej szkoły z polecenia (tak samo jak Pani "Madzia48")"Moim zdaniem szkoła w ostatnim czasie idzie na ilość nie na jakość"
nasi kursanci jeżdżą minimum 3 razy w tygodniu - z moich informacji tak rzadkie jazdy nie były winą naszej instruktorki, kursanci jeżdżą z różnymi instruktorami ( którzy wiedzą od instruktora prowadzącego co mają robić) żeby łatwiej było im zdać egzamin państwowy... Kursant przyzwyczajony do jednego instruktora przyzwyczaja się do jego poleceń, zachowań i osobowości co później niestety źle działa przy egzaminie państwowym!"1h na tydzień 1.5"
"oczywiście pani Olga ma rozwiązanie w postaci dodatkowych godzin i uwaga od razu wie ile jeszcze trzeba ich wykupić, trochę to naciąganie na kase"
"zrezygnowałam z tej szkoły oczywiście nie bez problemów ze strony JaZdam bo do tej pory nie otrzymałam wszystkich dokumentów"
- nie będę tego komentował...."karta przeprowadzonych zajec była pisana na szybko na kolanie"
przez Madzia48 » wtorek 20 stycznia 2015, 20:27
--> na ilość to idą szkoły które szkolą rocznie 500-600osób, my szkoląc ok 100-150 osób przy 4-5 samochodach i 7 instruktorach myślę, że spokojnie mogę powiedzieć że idziemy na jakość a nie ilość o czym świadczy wysoka zdawalność oraz pozytywne opinię naszych kursantów, którzy często przychodzą do naszej szkoły z polecenia (tak samo jak Pani "Madzia48")
nasi kursanci jeżdżą minimum 3 razy w tygodniu - z moich informacji tak rzadkie jazdy nie były winą naszej instruktorki, kursanci jeżdżą z różnymi instruktorami ( którzy wiedzą od instruktora prowadzącego co mają robić) żeby łatwiej było im zdać egzamin państwowy... Kursant przyzwyczajony do jednego instruktora przyzwyczaja się do jego poleceń, zachowań i osobowości co później niestety źle działa przy egzaminie państwowym!
Proszę dodać, że Pani Olga zaproponowała godziny dodatkowe po 25 zł/h - słowo NACIĄGANIE jest chyba tutaj mało stosowne, bardziej pasuje słowo POMOC!!! Kwota 25 zł to jedynie koszty instruktora i samochodu - zgodziłem się na to aby uniknąć pierwszego złego komentarza o naszej szkole, jednak widać, że pomoc się nie opłaca bo w ramach podziękowania otrzymaliśmy pierwszą negatywną opinię:(
szkoła JaZdam"
Nie zdała Pani praktycznego egzaminu wewnętrznego, dokumenty otrzymała Pani w komplecie gdyż w "dzisiejszych czasach" pełną dokumentacją jest numer PKK, karta przeprowadzonych zajęć oraz arkusz przebiegu egzaminu teoretycznego - z wynikiem pozytywnym (zdanym za 8 podejściem)
Może faktem, że miała Pani problemy w "nowej" szkole jest to że OSK T.... (nie będę używał nazwy) nie mogę znaleźć w zestawieniu szkół jazdy w Bydgoszczy - może Pan szukał kolegi z innej szkoły, który Panią przyjmie ....
Cytuj:
"karta przeprowadzonych zajec była pisana na szybko na kolanie"
- nie będę tego komentował....
przez gozdziczek » wtorek 03 marca 2015, 02:58
przez dexter90 » poniedziałek 18 maja 2015, 19:10
przez laura98 » niedziela 22 maja 2016, 20:28
przez pat000 » środa 08 czerwca 2016, 20:14
przez Hen » wtorek 13 września 2016, 16:36
przez trelemorele12345 » niedziela 30 października 2016, 13:36
przez Gusienka123 » poniedziałek 02 stycznia 2017, 11:33
przez bpie75 » poniedziałek 02 października 2017, 11:42
przez szybkiBill69 » wtorek 27 marca 2018, 23:30