szymon1977 napisał(a): Po prostu olewam Wasze zasady.
Farsa.
Tu się przyznajesz, że kłamiesz i manipulujesz,a wszelkie wizje to wytwór twej chorej łepetyny.
szymon1977 napisał(a):Pomysl byl,mojWzór (...inspiracja...)
przez szerszon » piątek 26 sierpnia 2016, 06:48
szymon1977 napisał(a):Pomysl byl,mojWzór (...inspiracja...)
przez szymon1977 » piątek 26 sierpnia 2016, 08:28
Jak nauczysz sie znaczenia slowka "wzor" i zrozumiesz tresc zdania, w ktorym to slowko uzylem to nie bedziesz mial raczej innego wyjscia jak przeprosic mnie za bezpodstawne nazwanie mnie klamca i manipulantem.szerszon napisał(a):Domagasz się przeprosin ?
przez szerszon » piątek 26 sierpnia 2016, 21:32
szymon1977 napisał(a):Jak nauczysz sie znaczenia slowka "wzor" i zrozumiesz tresc zdania, w ktorym to slowko uzylem to nie bedziesz mial raczej innego wyjscia jak przeprosic mnie za bezpodstawne nazwanie mnie klamca i manipulantem.szerszon napisał(a):Domagasz się przeprosin ?
przez szymon1977 » sobota 27 sierpnia 2016, 10:47
przez Henq » sobota 27 sierpnia 2016, 11:21
szymon1977 napisał(a):To mam olac PoRD i stosowac sie do Waszych zasad?
przez szerszon » sobota 27 sierpnia 2016, 19:49
Te "nasze" zasady są spójne z PoRD, czego nie da się powiedzieć o twoim resoraku w piaskownicy czy "bo widać". W pierwszej kolejności naucz się kultury. W drugiej co oznaczają spójniki w języku prawnym. W trzeciej zasad języka polskiego. W czwartej czytania ze zrozumieniem. A w piątej odpowiadania na pytania, a nie udawania,że ich nie ma. Pamiętasz "wygięty" A-6 czy zakaz zawracania na skrzyżowaniu rzekomo literalnie ujęty w Art 22.6 ?szymon1977 napisał(a):To mam olac PoRD i stosowac sie do Waszych zasad?
przez LeszkoII » niedziela 28 sierpnia 2016, 07:40
To autor bloga mrerdek1, dokładnie ten, co sam sobie wkleja komentarze pod swoimi tekstami a krytycznych uwag nie przepuszcza. Gościu nadaje się do leczenia psychiatrycznego.szerszon napisał(a):Coś z klonem Ania26 ? To pewnie ten sam asior z piętnastu poprzednich nicków.
przez szerszon » niedziela 28 sierpnia 2016, 08:07
przez szerszon » niedziela 28 sierpnia 2016, 08:46
sankila napisał(a):Był już taki, co wodę w wino zamieniał,
przez wwiktoriakaniaa » czwartek 01 września 2016, 11:13
przez szerszon » niedziela 04 września 2016, 20:33
sankila napisał(a):
Widzi mi sie, że A7 jest jak Media Markt
Komu brakuje argumentów ?sankila napisał(a):A to Ty nie wiedziałeś, że cel uświęca środki?yorki napisał(a): czy to w porządku ?
Jak powiedział poeta:
"gdzie argumentów nie stało, nożem w plecy - podziałało"
przez LeszkoII » czwartek 08 września 2016, 17:02
przez szerszon » czwartek 08 września 2016, 23:53
Henq napisał(a): oszuście
przez Henq » niedziela 11 września 2016, 19:47
szerszon napisał(a):Zwracam uwagę,że ktoś tu nie umie dyskutować i posuwa się do "argumentuf"Henq napisał(a): oszuście
Ile jeszcze trzeba czekać, aby tego delikwenta przywołać do porządku ? To tylko zajawka, mogę podać więcej.
szerszon napisał(a):Dodam, że nigdzie nie napisałem iż to tramwaj ma pierwszeństwo.
szerszon napisał(a):Nie widzisz? Przecież z Art 25.2 i Art 25.3 wynika, że tramwaj ma zawsze pierwszeństwo, o ile nie znaków, sygnalizacji, kierującego ruchem.
przez szerszon » niedziela 11 września 2016, 23:38
Nikt nie dał rady udowodnić. Najwyżej udawali ,że nie ma pytania.Jesteś kłamcą i manipulantem, niejednokrotnie udowadniali ci to na forum inni użytkownicy nie tylko ja, tu właśnie wyżej masz swój popis, więc się pytam jak długo będziemy jeszcze tolerować twoje oszustwa?!
szerszon napisał(a):Nikt.mp0011 napisał(a):
Że to jest bubel, to zdaję sobie sprawę. Pytanie tylko, kto ma pierwszeństwo w tej sytuacji.Bo bubel.