temat jakich setki - jak dokładnie wygląda egzamin na placu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez gostek » sobota 05 listopada 2005, 21:58

ymonm napisał(a):Jesli bedzie sie turlac lewym pasem, egzaminator poczeka, az w pewnym momencie bedzie kazac zjechac na pobocze i koniec egzaminu.

tak to prawda moj kumpel nie zdał tak dwa lata temu :) na swoim pierwszym egzaminie
gostek

Postprzez take7 » niedziela 06 listopada 2005, 13:27

dzięki za odpoweidzi jeszcze tylko mam jedną watpliwość nsaarysował w paintce(to mialem pod ręką :) ) sytuacje an drodze http://img222.imageshack.us/img222/4049/pytanie1db.jpg dwa pasy w jedna strone i dwa w drugą wyjeżdzam powiedzmy na światlach mam zielone swiatlo (ten fioletowy samochodzik) i narysowal dwie strzalki czy musż epilnowac swojego pasa i najpierw wjechac na lewy a potem po przejechaniu kawałka na prawy czy moge od razy wjechać na prawy bo mój instruktor mówi mi że muszę pilnowac swojego pasa i wjechać na lewy pas ? ) I czy możecie mi podac przepis który o tym mówi bo niechce mi się przkartkowywać całej ksiazki w poszukiwaniu odpowiedzi :)
take7

Postprzez ymonm » niedziela 06 listopada 2005, 13:54

Dobrze Ci instruktor mowil. 3masz sie swojego pasa, a potem zmieniasz na prawy
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez cappricio » niedziela 06 listopada 2005, 14:20

zabrania sie zmiany pasa na skrzyzowaniu :) wiec tak czy siak mozesz to zrobic dopiero za skrzyzowaniem :) poza tym jakbys zmienil w trakcie to mozesz komus droge zajechac...
cappricio

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy