przez ankaa122 » piątek 26 lutego 2016, 12:53
przez Borys_q » piątek 26 lutego 2016, 19:58
ponieważ ma on OBOWIĄZEK wyjaśnić zasady i tego się trzymam,
przez newcolor21 » piątek 04 marca 2016, 14:45
Borys_q napisał(a):ponieważ ma on OBOWIĄZEK wyjaśnić zasady i tego się trzymam,
Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? Ty masz OBOWIĄZEK je znać więc nawet jeśli masz jakieś poparcie swojej hipotezy to i tak jest po równo.
przez szerszon » piątek 04 marca 2016, 22:37
No to po co te żale ?Ok, zgodzę się, że wszyscy przed egzaminem muszą znać jego przebieg,
przez JAKUB » sobota 05 marca 2016, 09:57
newcolor21 napisał(a):(...)Miałam podobnie podczas egzaminu. Egzaminator zapytał mnie, czy zasady egzaminu są mi znane, więc odpowiedziałam, że może powiedzieć, a on się tak uniósł, że aż w środku zdębiałam: ''ale co ja mam mówić??!! ja się pytam, czy zasady egzaminu są znane!!?'' no to wydukałam, zszokowana reakcją, że tak.Dz.U. napisał(a):.....&26. Przed rozpoczęciem części praktycznej egzaminu państwowego egzaminator: (...)
.upewnia się, czy zasady przeprowadzania egzaminu państwowego są zrozumiałe dla osoby egzaminowanej
To w takim razie po co te pytanie, skoro nie mają obowiązku wyjaśnić w kilku zdaniach ?
Ok, zgodzę się, że wszyscy przed egzaminem muszą znać jego przebieg, ale można sobie pomyśleć, tak po ludzku, że może czegoś nie wiem i zapytam. A w Wordach już tak się dożyli, że mają to gdzieś i byle szybciej i następny. Po co się wysilać.
Nie mówię, że wszyscy tacy są, ale teraz łatwiej trafić na egzaminatora gbura, niż na normalnego.
Cieszę się, że ja już zdałam i nie muszę przez to przechodzić,(...)
Najlepiej w ogóle nie patrz na egzaminatora i rób swoje, (...))
STRES ...szerszon napisał(a):Ten wątek jest świetnym przykładem iż niektórzy nie potrafią nawet zapamiętać jednego pytania.
No to po co te żale ?
przez sankila » sobota 05 marca 2016, 18:20
To chyba najgorsze rozwiązanie.newcolor21 napisał(a):Najlepiej w ogóle nie patrz na egzaminatora
przez szerszon » sobota 05 marca 2016, 22:54
No to skoro stres to niech też biorą to pod uwagę,że źle zapamiętali, a nie teraz się czepiają.JAKUB napisał(a):STRES ...szerszon napisał(a):Ten wątek jest świetnym przykładem iż niektórzy nie potrafią nawet zapamiętać jednego pytania.
No to po co te żale ?
NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM ...
WORD-u.
przez DarkSoul » poniedziałek 07 marca 2016, 14:19
przez szerszon » poniedziałek 07 marca 2016, 23:03
Bo "egzaminator" był do ...telefonuDarkSoul napisał(a): Nawet temu sławnemu gościu od motoryzacji Stingowi się nie udało.