średnia pensja egzaminatora wynosi 6000 tys brutto a i może nawet wynosić około 9000 tyś brutto,
To teraz policz sobie ile to jest na rękę. Poza tym skąd te dane ? Znowu śmieszny artykulik ?
teraz wiadomo skąd taka zdawalność
Oczywiście ,że wiadomo..nie umieją jeździć tylko wypłakują się na forach.
A co to w ogóle za żródło... WORD ? Chyba najmniej możliwie miarodajne.
ZAskarż np do urzędu skarbowego

Nawet nie masz pojęcia jak wszystko musi byc zapięte na ostatni guzik.
Ze statystyk jest podany ogólny wynik 23% i tylko dlatego że brane są pod uwagę wszystkie kategorię a jeżeli by brali tylko pod uwagę egzamin praktyczny z kategorii ''B'' wychodzi poniżej 10%.
Nie masz bladego pojęcia. Nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem tego co linkujesz.
. Egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. B zdaje w Łodzi co czwarty kursant..
Najgorzej egzamin praktyczny wypada w Łodzi. Zdaje tutaj co czwarty kandydat na kierowcę.
I ty chcesz dyskutować ?
Ja jestem smieszny że ludzi uwalaja za ruszanie lusterek/foteli podczas jazdy na egzaminie?
Rqaczej żałosny..podaj skan arkuszy z takim powodem. Oczywiście pominąłeś milczeniem różnicę w poprawianiu podczas postoju czy zatrzymania a podczas jazdy..
ks ładnie to opisał.
Masz racje jak puścisz delikwenta który obleje egzamin na podwójnej ciągłej lub na zielone strzałce to ryzyko katastrofy w ruchu lądowym
Fakt ,że przeciecie P-4 może spowodować kolizję nie jest istotny ? Fakt,że obok na pasie może stać autobus i zasłonić widok pieszych na pasach też pomijamy ?
Szerszon ale jakie Ty chcesz dowody skoro KAŻDEGO można uwalić zgodnie z prawem i przepisami?
Jak n ie umie jeździć to jak najbardziej..ile razy uwaliłeś ?
Tutaj Cię zaskoczę bo zdawalność na egzamin praktyczny na kat B w Łodzi jest poniżej 10% więc jest gorzej niż z automatu.
Co czwarty kursant zdający na kat B to 10 procent ? To w gimnazjum nie ma jeszcze procentów czy chory byłeś ?
a cel jest jeden ''Weryfikacja budżetu a nie umiejętności''
Odsiania osób stwarzajacych zagrożenie..mam nadzieję ,że ten WORD wydoił z ciebie trochę kasy.
a nie gdzie najłatwiej okraść kierowców
Nie okraść tylko upolować jelenia..jak jałopa nie widzi znaków to jego problem..mam nadzieję ,że popłaciłeś trochę.
Patrz realistycznej na życie bedzie ci się zyło łatwiej i może coś grosza zaoszczędzisz

Patrzę bardzo realistycznie...i cieszę się z takich wpisów jak twoje..nieźle ci musieli tyłek złoić, skoro posuwasz się do kłamstw i przeżywasz jak ...
Tacy pacjenci jak ty są witani z otwartymi rękoma..każdy lubi sponsora..nawet nie trzeba się męczyć w wymyślanie uwalania..sam się podłożysz.