przez LeszkoII » niedziela 02 sierpnia 2015, 20:18
przez szymon1977 » środa 12 sierpnia 2015, 07:29
lith napisał(a):Czasami pod domem jak wyciągam kluczyki jeszcze podczas jazdy...
przez LeszkoII » piątek 28 sierpnia 2015, 22:45
dylek napisał(a):Wg mnie bardzo dobrze trafiony punkt wybicia, ładna faza lotu...
Ogólną ocenę zaniżają zbyt ugięte nogi no i brak telemarka.
przez szymon1977 » poniedziałek 05 października 2015, 21:30
Ogólnie art 3 i 4 PoRD...
Gdy tonacy chwyta się art.3. oraz art.4. znaczy to wprost, że przepisu na potwierdzenie jego wizji w PoRD nie ma.
przez oskbelfer » czwartek 08 października 2015, 20:06
"Alez nie ma takiej potrzeby. Prof. Stefański ma tylko PJ kat B a niektórzy sędziowie jeżdżą do pracy taksówkami, bo im rowerem jechać nie wypada![]()
Odróżnij umiejętności prowadzenia danego pojazdu od przepisów PoRD. Oczywiście masz rację, że im "wyższa" kategoria PJ, tym większe wtajemniczenie. Zawodowi kierowcy od kat C. i wzwyż stanowią bledziutki cień statystyczny dla ogółu jeżdżącego na drogach."
- to może być bełkot roku 2015"Odróżnij umiejętności prowadzenia danego pojazdu od przepisów PoRD."
przez sankila » piątek 09 października 2015, 22:07
(o lewoskręcie z powierzchni akumulacyjnej)I co z tego, że trochę skośnie wymalowali P-14?
przez szymon1977 » niedziela 25 października 2015, 21:01
Cos w tym jest. Niektorzy choc bardzo sie staraja postepow nie robia. Widac dziala zabezpieczenie przed spaleniem procesora.papadrive napisał(a):Półgłówek ma nad "całogłówkiem" taką przewagę, że wykorzystuje tylko pół rozumu i ma jeszcze duży potencjał, a "całogłówek" wykorzystał już swoje możliwości i gdyby chciał się wznieść na wyższy poziom inteligencji, spaliłby mu się "procesor".
przez szymon1977 » poniedziałek 26 października 2015, 02:22
Nawet z pominieciem nicka adresata zabawne. Wiec nick zastapilem okresleniem "Kolega" - co by sie adresat nie bulwersowal.sankila napisał(a):Ta, "ja tam widzę kobietę, a czy kobieta jest osobą płci żeńskiej czy nie jest ..." ot, cała logika Kolegi.
przez szymon1977 » niedziela 01 listopada 2015, 11:36
Bardzo trafne nakreslenia sposobu myslenia wielu uczestnikow. A za "hamowanie klakson" nalezy sie wyroznienie.viktorio napisał(a):...co to za moda, żeby przepisowo przywalić w gościa jadącego nieprzepisowo?
Ja jak widzę, że ktoś jedzie nie przepisowo i ma szansę we mnie wjechać staram się uniknąć kolizji nawet jak jadę przepisowo, ale może jakiś inny jestem. Wszak połowa kierowców jadąc na zderzenie ,,hamuje klaksonem".
przez szymon1977 » piątek 20 listopada 2015, 14:30
lith napisał(a):Przy takim poziomie czytania ze zrozumieniem nie dziwię się, że niektóre wątki ciągną się setkami stron wmawiania sobie nawzajem kto co powiedział, a kto czego nie powiedział![]()
![]()
przez dylek » czwartek 21 stycznia 2016, 10:30
JAKUB napisał(a):Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie. Po pewnym czasie zauważasz, że świni się to podoba.
przez szymon1977 » piątek 22 stycznia 2016, 22:10
Hahaha! Niezłe mamy Dylku rozdwojenie jaźni, skoro nie tylko się ze sobą sprzeczamy ale potrafimy się nawet zbanować. Nie wiem, czy tekst warty tego wątku, ale zwrócenia uwagi z pewnością.dylek-szymek
przez jasper1 » wtorek 26 stycznia 2016, 20:27
skov napisał(a): Egzaminator jest wniebowzięty jak podczas egzaminu nie musi trzymać nogi nad hamulcem i ma święty spokój. Może w tym czasie obserwować piękno ulicznego zgiełku jednocześnie planując menu na obiad![]()
przez JAKUB » sobota 30 stycznia 2016, 10:11
Hans123 napisał(a):@szerszon: Bzdety totalne to piszesz Ty człowieku (...)
Zdałeś PJ w czasach jak jeszcze z Judaszem piłeś piwo pod tą jego gałęzią co później się powiesił, i wtedy było o wiele łatwiej.(...)
przez szymon1977 » środa 03 lutego 2016, 02:10
papadrive napisał(a):A tutaj, przyznam, że nie kapuję.
ks-rider napisał(a):Wiem, bo gdybys kapowal nie bylo by tych Twoich odpowiedzi.