kosz

Wątki niepotrzebne lub wygasłe, czyli po prostu śmieci.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

kosz

Postprzez ks-rider » czwartek 26 listopada 2015, 00:19

SJS napisał(a):
ks-rider napisał(a):Tak jak zauwazyla, pojazdy poruszaja sie po nawierzchni asfaltowej a nie po kostce - ta zarazerwowana jest dla szerszych i ciezszych pojazdow.

W którym paragrafie to napisali?

STVO § 9a Satz 2

SJS napisał(a):
ks-rider napisał(a): Fakt wjechania w drzwi mowi, ze wymusila wjechala w pojazd znajdujacy sie przed nia.
Policja niema racji.
Policja była na miejscu. Widziała sytuację. Na pewno oceniła rzetelnie.
A ty co?

Ja mam w dupie policje i ich niedouczenie. Takie syme patafiany jak Ty.

SJS napisał(a):Jezdnia służy do jazdy, nie ma znaczenia czy jest z asfaltu czy z kostki.

No to blysnales, nie ma co, zrob dziecko najpierw PJ na taczki a potem udzielaj sie na forum bo jak na razie to niemasz najmniejszego pojecia a na znafce sie tu chcesz kreowac :mrgreen:

:wink:
ks-rider

Re: KTO MA RACJĘ JA CZY POLICJA ?

Postprzez SJS » czwartek 26 listopada 2015, 07:20

szerszon napisał(a):
joannakam1 napisał(a):Chciałam zauważyć, że to we mnie wjechano, ponieważ to ja byłam pierwsza na rondzie. Ta osoba z prawej ma znak ustąp pierwszeństwa. Wg wzięła za duży skręt w prawo i słychać było, że dodała gazu i nie wyrobiła zakrętu uderzając w moje koło. Przeanalizuj sytuację.
Szanowny user SJS ma problem z czytaniem ze zrozumieniem.Oczywiście,że wjeżdżajacy na rondo nie ustąpił pierwszeństwa. Nawet nasze forumowe "słoneczko" wreszcie coś z sensem napisała. :spoko:

Ty nie umiesz czytać, ze zrozumieniem i jeszcze plujesz się. Oba pojazdy wjechały tym samym wlotem.
SJS

Re: KTO MA RACJĘ JA CZY POLICJA ?

Postprzez SJS » czwartek 26 listopada 2015, 07:27

ks-rider napisał(a):
SJS napisał(a):
ks-rider napisał(a):Tak jak zauwazyla, pojazdy poruszaja sie po nawierzchni asfaltowej a nie po kostce - ta zarazerwowana jest dla szerszych i ciezszych pojazdow.

W którym paragrafie to napisali?

STVO § 9a Satz 2
SJS napisał(a):
ks-rider napisał(a): Fakt wjechania w drzwi mowi, ze wymusila wjechala w pojazd znajdujacy sie przed nia.
Policja niema racji.
Policja była na miejscu. Widziała sytuację. Na pewno oceniła rzetelnie.
A ty co?

Ja mam w dupie policje i ich niedouczenie. Takie syme patafiany jak Ty.
:x
SJS napisał(a):Jezdnia służy do jazdy, nie ma znaczenia czy jest z asfaltu czy z kostki.

No to blysnales, nie ma co, zrob dziecko najpierw PJ na taczki a potem udzielaj sie na forum bo jak na razie to niemasz najmniejszego pojecia a na znafce sie tu chcesz kreowac :mrgreen:
:wink:

1. Chyba pomyliły ci się fora.
2. Zgrywasz kozaka, a na miejscu za tego patafiana siedziałbyś już na dołku.
3. Ale mam ubaw. Jezdnia z kostki to nie trawnik, że jest zakaz jazdy.
SJS

Powrót do Kosz