Oblałem !?! :((

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez StranGeMan » środa 19 października 2005, 22:25

Myslovitz napisał(a):StranGeMan, kiedy masz to drugie podejście :?:

drugie podejście mam 20.10.2005r. czyli jutro, co prawda trochę wcześniej niż Ty, bo na
8.50 mam teorię, potem praktyczny :? mam nadzieję, że pójdzie mi lepiej niż ostatnio.
Życzę Ci powodzenia, podejdź do tego na luuzie tylko bez przesady i sprawdź dwa razy zanim skończysz,
będzie dobrze :D
StranGeMan

Postprzez Myslovitz » środa 19 października 2005, 22:35

Życzę Ci POWODZENIA :!: :D :P Już wiesz, że nie trzeba się spieszyć, ale spokojnie wszystko sprawdzić, więc na pewno wynik będzie pozytywny :D :P Oczywiście całości egzaminu, bo wierzę, że praktyczny też Ci się powiedzie :P

Chyba z 500 razy rozwiązałam te testy, więc powinno być dobrze. Cały czas mam w pamięci Twój "przypadek" - będę ostrożna :wink:

P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A 8)
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez AgaM. » czwartek 20 października 2005, 09:17

Trzymam kciuki Myslovitz i StranGeMan :)
co Nas spotka za zakrętem....????
AgaM.

Postprzez giacco » czwartek 20 października 2005, 11:46

właśnie powodzenia. Najwiekszy błąd to pośpiech. Mimo rozwiązania testu w ciągu paru minut(bo tyle mi to zajmowało) to zawsze widząc ile mam czasu jeszcze raz po kolei sprawdzałem pytania i możliwe odpowiedzi dla pewności. JESZCZE RAZ POWODZENIA
giacco

Postprzez Myslovitz » czwartek 20 października 2005, 12:01

Qrcze, stresik narasta :D Za 3 godzinki usiądę przed klawiaturką egzaminacyjną :P
Ciekawa jestem, jak poszło StranGeManowi, on już chyba po :P
Ja mam coś takiego, że jak zbyt długo wpatruję się w możliwe odpowiedzi, to zaczynam mieć wątpliwości. Oczywiście przy niektórych tylko pytaniach.
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez StranGeMan » czwartek 20 października 2005, 14:17

Ja już po:)
test 18/18 mimo że stres był, ale nic spoko, zadowolony ide na placyk który zaliczam bezbłędnie.
Na mieście koleś się czepił że jade 40km/h (jak to w czwartek panował duży ruch a do tego rano była mgła) no a w mieście jest do 50 więc wyskoczył mi z teksetm że jade na czas :lol:
mówi się trudno, za miesiąc następne podejście :(

ps. Myslovitz, trzymam kciuki:D
StranGeMan

Postprzez ymonm » czwartek 20 października 2005, 16:49

StranGeMan - egzaminator udupil Cie za to, ze jechales 40? Skandal...

Rozumiem, jak ktos guzdra sie 30... ale nie 40!

EChhh... jednak prawda jest to, ze jesli chca udupczyc kolesia, to zawsze to zrobia! :|
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez gostek » czwartek 20 października 2005, 17:22

ja np praiw przez cały egzamin jechałem 40 tylko sporadycznie koło 50 na obwodnicy a tak w miescie to nawet chyba nie ma za bardzo mozliwości żeby szybciej jechac - chcąc przejechać to zgodnie z przepisami tak jak trzeba na egzaminie
ale swoja droga to jak włączałem 3 przy 40 na godzinę to sam sie w duchu smiałem , ale instruktor powtarzał mi zebym pokazał egzamin. że umiem zmieniać biegi żeby sie własnie nie przypieprzył że mam słąba dynamikę jazdy :roll:

po egzaminie jednak powiedział mi egzaminator że nie była to rewelacyjna jazda - ale nie wiem o co mu chodziło może własnie o to że 40 cały czas jechał a miejścami nawet 20 na godzinę po osiedlu domków jednorodzinnych gdzie mase skrzyzowań równorzędnych co kilkanascie metrów i tzreba zwracać uwage na prawą strone

cóz tak to jest z tymi egzaminatorami jak chcą to przyczepia sie do byle czego jak chca to nawet rażace błędy puszczą mimo chodem chociaż to drugie zdaża się baaardzo sporadycznie :evil:

nie łam się StranGeMan ja tez zdałem dopiero za 3 razem i to w dwóch pierwszych przypadkach oblewali mnie z podobnych błachych przyczyn , ale ostatnio jak spotkałem na mieście mojego drugiego oprawce który stał na swiatłach z kolejna ofira to mu srodkowy palec prawej ręki pokazałem 8) niech wie ze mam go gdzieś jak bede widział pierwszego dupka to mu namelam na szybe :roll: hehe bo skargi niestety złozyc nie moge za poźno jest ale darowac mu tych siedmiu dych nie mogę :D
gostek

Postprzez ymonm » czwartek 20 października 2005, 18:02

Myslovitz - i jak? teoria do przodu?

Ja za 14h mam teorie, stres rosnie :P
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez Myslovitz » czwartek 20 października 2005, 18:30

Zdałam: 0 błędów :D :P :lol:
Niby mała rzecz a cieszy :!:
Ręce mi się trzęsły, serce waliło, uff! ale już chociaż to do przodu :P
Nie spieszyłam się, wszystko dokładnie sprawdziłam, zajęło mi to 5 minut, ale wiem, że koleś, który wyszedł po 2 minutach jako pierwszy nie zdał, bo zrobił 3 błędy :shock:

A praktyczny mam dopiero 14 listopada o 12.00, prawie za miesiąc, myślałam, że może jakoś wcześniej się uda, ale niestety, tylu jest chętnych, że trzeba czekać :x

Troszkę popatrzyłam jak ludzie robili manewry. Zestaw: prostopadłe tyłem i zawracanie na 3. Nawet dobrze im szło.
Widziałam też dziewczę, które niestety nie mogło sobie poradzić z łukiem. Nie potrafiła skręcić tyłem na łuku, najeżdzała za każdym razem na zakręcie na linię i potrącała pachołek :(

Ymonm, dobrze będzie :D :P Tylko się nie spiesz, wszystko bardzo dokładnie czytaj, zastanów się spokojnie i na koniec jeszcze sprawdź :P I koniecznie jutro daj znać, jak Ci poszło i kiedy będziesz miał praktyczny :D

StranGeMan, qrcze, szkoda, cholerka szkoda, ale następnym razem Ci się powiedzie, czuję to :D :P
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez StranGeMan » czwartek 20 października 2005, 20:09

Jaki zbieg okoliczności :) ja też mam na 14 listopada
tylko że o 8:00 8)
StranGeMan

Postprzez mildphoenix » czwartek 20 października 2005, 22:46

Gratuluje Myslovitz, mimo ze sie nie znamy widzialem ze masz egzamin 20 ...juz od paru dni :P

Pozdrawiam i trzymam kciuki na kolejnych :)
prawo jazdy kat. B, wydane 16.01.06
mildphoenix

Postprzez Myslovitz » czwartek 20 października 2005, 23:14

Dziękuję, dziękuję :D :P
Żebym tylko zdała praktyczny zanim nie wygaśnie ważność teoretycznego :wink: :D :P
Przy tak odległych terminach kto wie :D :wink:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy