szerszon napisał(a):..a przy szlabanie mogę zaparkować ? Według ciebie to połączenie jest "skrzyżowaniem"
szymon1977 napisał(a):I znow przypisujesz swoim wlasnym wymyslom moje autorstwo. Jesteś jednak zdrowo walnięty.
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 03:05
szerszon napisał(a):..a przy szlabanie mogę zaparkować ? Według ciebie to połączenie jest "skrzyżowaniem"
szymon1977 napisał(a):I znow przypisujesz swoim wlasnym wymyslom moje autorstwo. Jesteś jednak zdrowo walnięty.
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 07:13
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 09:00
Nie pekam - wprost przeciwnie. Pzypisujac swoim wlasnym bzdurnym wymyslom moje autorstwo udowadniasz, ze jesteś zdrowo walnięty.szerszon napisał(a):No szymuś...dlaczego pekasz ?
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 14:55
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 18:00
Tak, PoRD i moich wypowiedzi. W efekcie wyszlo Ci, ze droga jest skrzyzowaniem. Bradnia Twojego autorstwa.szerszon napisał(a):..czegoś rzekomo nie zrozumiałem ?
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 18:23
Spójnik jaki został użyty jest całkowicie nietrafionyTak, PoRD i moich wypowiedzi.
O przepraszam...wskażesz, gdzie użyłem stwierdzenia "droga" ? Bezczelnie kłamiesz...a brzydki ty szymusiu...W efekcie wyszlo Ci, ze droga jest skrzyzowaniem.
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 19:18
Nigdzie. Ale to, co wg Ustawodawcy jest droga nazwales skrzyzowaniem a domagasz sie, zebym to ja sie tlumaczyl.szerszon napisał(a):O przepraszam...wskażesz, gdzie użyłem stwierdzenia "droga" ?
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 19:38
To po co kłamiesz szymusiu ? To teraz wskaż, gdzie nazwałem to skrzyżowaniem, a nie "skrzyżowaniem". To ty pisałeś,że "połączenie" jest skrzyżowaniem..ja że "skrzyżowaniem" znowu mam ci podać konkretne cytaty, aby ci pokazać ściemniaczu twoje beznadziejne manipulacje ?Nigdzie. Ale to, co wg Ustawodawcy jest droga nazwales skrzyzowaniem ,
Mentalnie nie wyrosłeś jeszcze ponad poziom rowerka trzykołowego..umysłowo też nie do końca..zostało ci tylko powtarzanie....Zacytować ci kilkanaście twoich postów, gdzie merytoryki zero, a jest tylko najzwyklejsze trollowanie( na bardzo przeciętnym poziomie).Miło trollu, ze po raz kolejny zapędziles sie w kozi róg.
Nie zapominaj o tym.( CAŁY CZAS SŁUŻĘ ODPOWIEDNIMI CYTATAMI TWEGO AUTORSTWA,ABYŚ BEZCZELNIE SIĘ NIE WYKRĘCAŁ)
Podaj przykład swojej światłej wizjiSkrzyzowaniem. W definicji skrzyzowanie jest polaczeniem, a nie miejscem w ktorym drogi sie lacza. Tak jak most jest polaczeniem a nie miejscem, w ktorym brzegi sie lacza.
Podasz cytaty ?tylko ja idiotyzmy Twojego autorstwa czytam.
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 20:01
(...)Ad personam. Jeżeli się spostrzega, że przeciwnik jest silniejszy i że w końcu nie będzie się miało racji, to atakuje się go w sposób osobisty, obraźliwy, grubiański. Polega to na tym, że (mając i tak już sprawę przegraną) porzuca się przedmiot sporu i zamiast tego atakuje się osobę przeciwnika w jakikolwiek bądź sposób; można by to nazwać argumentum ad personam (...)
Artur Schopenhauer - Erystyka, czyli sztuka prowadzenia sporów
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 20:03
Prosze bardzo, debilny wniosek Szerszona:szerszon napisał(a):Podasz cytaty ?
Nawet jezeli moje wypowiedzi byly przeciwienstwem PoRD Ty mozesz nie rozumiec ani PoRD ani moich wypowiedzi.szerszon napisał(a):Spójnik jaki został użyty jest całkowicie nietrafiony
"I" oznaczałoby,że twoje wypowiedzi i PoRD są zgodne ze sobą...
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 20:08
Ależ jestem w stanie to udowodnić bez najmniejszego problemu. Wskazuj kierunek jazdy w paragrafie 36, wskazuj zakaz zawracania na skrzyżowaniu w Art 22.6, wskazuj własny kierunek jazdy na skrzyżowaniu bo widać, wskazuj "połączenie" jako skrzyżowanie. itd...wtedy publicznie przeproszę na pierwszej stronie z czcionką największych rozmiarów.Prosze bardzo, debilny wniosek Szerszona:
UdowodnijTy mozesz nie rozumiec ani PoRD ani moich wypowiedzi.
przez szymon1977 » sobota 25 lipca 2015, 21:15
Prawda, mozesz. I co z tego? Nic. Co kogo obchodzi, czy zrozumiales w koncu to co czytasz, czy nadal nie rozumiesz.szerszon napisał(a):...wtedy publicznie przeproszę na pierwszej stronie z czcionką największych rozmiarów.
Mogę publicznie złożyć taka deklarację bez cienia obaw.Prawda ?
przez szerszon » sobota 25 lipca 2015, 23:18
Udowodnilem, ze Twoj wniosek jest debilny bo tresc mojej wypowiedzi jest prawdziwa niezaleznie czy moje slowa sa zgodne z PoRD czy nie. Chciales - masz.
Na razie szymuś bardzo dobrze zrozumiałem twój pokręcony tok "myślenia" ponieważ jesteś złapany za ten pyszczek i nie możesz odpowiedzieć z sensem. Tylko głupio pyskujeszczy zrozumiales w koncu to co czytasz, czy nadal nie rozumiesz.
przez szymon1977 » niedziela 26 lipca 2015, 16:31
Cale szczescie, ze swoja "wiedza" chwalisz sie w watku, ktorego nikt poza mna nie czyta.szerszon napisał(a):...twoje popisy I PoRD to całkowicie odmienne stany. Nieuzasadnione i sprzeczne z regułami języka polskiego użycie spójnika.
przez szerszon » niedziela 26 lipca 2015, 16:42
Liczba wyświetleń świadczy o czymś innym. Ale nie bój bidy...w każdym wątku , gdy spróbujesz sie popisywać swoim nieuctwem postaram się złapać ciebie za ten niedouczony, niewyparzony pyszczek...na razie udaje mi się to skutecznie, ponieważ nie masz nic sensownego do zaproponowania poza trollowaniem.ktorego nikt poza mna nie czyta.