To zapozbaj sie z art.22.6.
No zapoznałem się i co ?
Napisałeś o zakazie..był cytat ? Nie znalazłem. Nie było żadnego komentarza tylko prośba o wskazanie odpowiedniej frazy. Gdzie to jest ? Nie ma.
WNIOSEK-nie masz zielonego pojęcia o przepisach.
Wlasnie rzecz w tym, ze nigdzie.
A pisałeś o tym.Nawet się zapluwałeś.
WNIOSEK- nie masz zielonego pojęcia o przepisach.
Na KAZDE pytanie dotyczace mojej wypowiedzi odpowiedzialem. A wyjasniac BZDUR twojego autorstwa TROLLU nie zamierzam.
Poważnie ? Nie zauważyłem.Nie zaznaczyłeś "połączenia"
Nie pokazałeś przepisu który traktuje o własnym kierunku jazdy na skrzyżowaniu.
Nie pokazałeś przepisu na swą śmiałą tezę, że kierujący nie musi być poinformowany o tym ,że jedzie drogą z pierwszeństwem.
Również nie dopatrzyłem się nigdzie resoraka w piaskownicy na dywaniku.
To tylko kilka spraw z ostatnich dni...aha również "popisałeś się ,że z zakrętu to tak samo jak z obwiedni, gdzie nie odróżniłęś drogi od powierzchni skrzyżowania...dla ciebie to tak samo( to twoje słowa, a nie moje bzdurne wnioski)
Ja robie bledy BO nie mam na komorce zainstalowanego modolu sprawdzania pisowni ani polskich liter - Ty robisz POMIMO, ze masz.
A w głowie nie masz zainstalowanego ?
A możesz mi wskazać, gdzie JA zrobiłem takie błędy ?
Czy to kolejne oszczerstwo bez pokrycia ?
Jesteś takim Macierewiczem PoRD.. zero wiedzy..dużo cebulactwa.
Gdy zostajesz zapędzony w kozi róg uciekasz w rzekomą znajomość języka polskiego...jest to śmieszne i żałosne w twoim wykonaniu.Pływasz, trollujesz wodolejstwo w najczystszej postaci. I największa beka... puszysz się jako znawca, a walisz błędy ortograficzne...no pośmiewisko na pół internetu.
Twoje "kwalifikacje" też się skończyły na nauczeniu się na pamięć kilkunastu pytań zapewne na pamięć i bez zrozumienia( dowody mamy tutaj na każdym kroku). O logice nie wspomnę...znajdź sobie to określenie w słowniku.
Jednym słowem jesteś niedouczonym trollem w najczystszej, słownikowej

postaci.