Chcesz zabłysnąć, to większe masz szanse w miejscu odpowiadającemu poziomowi, którym chcesz nas urzec...

przez dylek » czwartek 09 lipca 2015, 20:17
przez laczek » sobota 11 lipca 2015, 13:06
oskbelfer napisał(a):jest tu kilka pedałów rowerowych, kilku trolli i oczywiście jest kilkunastu forumowiczów, którzy znają się na rzeczy, są mądrzy, doświadczeni, inteligentni, wykształceni, z poczuciem humoru, elokwencją a nade wszystko z ogromna wiedzą.
Pośród tych osób jest jeszcze kilka wybitnych jednostek, specjalistów wysokiej klasy - jedną - ale nie jedyną osobą o wysokim stopniu profesjonalizmu jestem ja![]()
Biorąc pod uwagę wszystkie te cechy, należy wspomnieć jeszcze o moim wysokim poziomie empatii.
Otóż gdyby nie moja empatia, to już dawno dostałbyś piąchą w ryj, "chamie" nie myty, gdyż zwyczajnie w świecie zaśmiecasz forum. Nie mniej jednak dzięki wyżej opisanym przymiotom, normalni forumowicze traktują Cię ze swojego rodzaju estymą, gdyż tak nakazuje obyczaj, jednak musisz uważać - bo jeśli jeszcze raz napiszesz coś, co uznamy za przejaw buty i arogancji, to skończy się nasza atencja wobec Ciebie i zostanie wydelegowany księże ciemności, który zabanuje Cię na śmierć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oskbelfer napisał(a):uważaja laczek żeby za chwile Ciebie ktoś nie wywiózł do lasu smierdzielu jeden.
przez gagatek » sobota 11 lipca 2015, 15:43
przez szerszon » niedziela 12 lipca 2015, 02:28
laczek napisał(a):Żądam natychmiastowego i całkowitego wykluczenia z tego forum użytkownika oskbelfer.
Poniżej popis jego chamstwa i kultury osobistej w stosunku do mojej osoby:
Wypowiedzi jego zawierają groźby karalne - a za to to się w Polsce siedzi w więzieniu.
przez jasper1 » niedziela 12 lipca 2015, 09:47
przez dylek » niedziela 12 lipca 2015, 10:28
przez jasper1 » niedziela 12 lipca 2015, 10:30
przez Anett » środa 15 lipca 2015, 12:22
przez dylek » czwartek 16 lipca 2015, 15:56
goral25 napisał(a):Mistrzo napisał(a):Czy jadąc dookoła wyspy zmieniam kierunek jazdy?
Wg mnie nie - jadę cały czas w kierunku wskazanym na znaku C-12.
Pokłóciłem się nawet o to z moim instruktorem, który nie ma chyba pojęcia o tym co robi niestety.
Mój ojciec doradził mi nawet zmienić instruktora.
Miałem to samo. Gość był kompletnie bez pojęcia.
Zmieniłem instruktora i po problemie.
przez LeszkoII » czwartek 16 lipca 2015, 20:48
Psychiatra.Ktoś wie jakiej specjalizacji lekarz to leczy, by pomóc jakoś nieszczęśnikowi ?
przez dylek » czwartek 16 lipca 2015, 20:58
przez LeszkoII » czwartek 16 lipca 2015, 21:23
przez szerszon » czwartek 16 lipca 2015, 22:41
przez dylek » czwartek 16 lipca 2015, 22:52
przez szerszon » czwartek 16 lipca 2015, 23:08