Darmowa godzina nauki jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez elmo » wtorek 04 października 2005, 11:32

Zapraszam na kurs prawa jazdy do OSK Warszawianka na ulicy Merliniego lub do drugiego ośrodka na Ursynowie.Proponuje pierwszą godzine gratis,po to aby kursant zdecydował sie czy jest zadowolony czy nie.Jeżeli nie - nie ma sprawy.Jeżeli tak - zapraszam na kurs.Spróbuj - nic nie tracisz.Po szczegółowe info zapraszam na maila tomasztkacz@wp.pl.
elmo

Postprzez Myslovitz » wtorek 04 października 2005, 13:26

Brzmi obiecująco, ale czy na tej pierwszej godzinie instruktor nie zrobi wszsytkiego, aby było miło, przyjemnie, profesjonalnie itd. po czym gdy "złapie" klienta, później może być już różnie?

Absolutnie nic nie sugeruję i nie chcę, aby ktoś poczuł się urażony, ale że sama jestem już po kursie, na którym BARDZO SIĘ ZAWIODŁAM :evil: :twisted: podchodzę bardzo ostrożnie do takich "promocji". Mnie też skusiły piękne hasełka ....

Oczywiście spróbować zawsze można i wierzę, że w tym wypadku, jeśli komuś się spodoba, będzie zadowolony do samego końca :D :P czego wszystkim gorąco życzę :!:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez elmo » wtorek 04 października 2005, 14:21

Gwarantuje ze instruktor nie będzie wiedział .Jest to wewnetrzna promocja własciciela Ośrodka i nie mówi o tym intruktorom takze po to aby się nie starali.W ten sposób podwyższy jeżeli będzie trzeba poziom swoich usług.
elmo

Postprzez Myslovitz » wtorek 04 października 2005, 14:34

Ano chyba że tak :D :P

To bardzo uczciwe - w takim razie to świetny pomysł :!: :D

A czy ta darmowa godzinka dotyczy tylko osób mających zapisać się na kurs, czy również osób doszkalających się :?:
Czy jeśli ktoś, tak jak ja na przykład, trafił źle i teraz musi wykupić dodatkowe godziny, mógłby skorzystać z takiej formy, aby przekonać się, czy aby znowu źle nie trafi?

Tak tylko pytam :wink:
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez cappricio » środa 05 października 2005, 07:37

a nie wydaje Wam sie, ze ludzie beda z tego korzystac dosc intensywnie? <hmmm> w trakcie kursu (dodatkowej godzinki nigdy za wiele), czy po kursie, a przed egzaminem, krotka gadka, ze albo nie umiem jezdzic, albo zly osrodek itd itp :):):):):):):):) a te 40 zl do przodu czlowiek jest :) byc moze znajda sie tacy cwaniakowaci ludzie...

aczkolwiek pomysl ciekawy :)
cappricio

Postprzez ella » środa 05 października 2005, 10:55

Proponuje pierwszą godzine gratis,po to aby kursant zdecydował sie czy jest zadowolony czy nie.Jeżeli nie - nie ma sprawy

Super sprawa, tylko, żeby nie było tak jak napisała capprico. Każdy zapisze się na godzinkę a potem dziękuję. A właściciel ośrodka pomyśli, że ma złych instruktorów :wink: Zebyś nie był stratny na tych darmowych godzinkach.

A może i ja się zapiszę powiem, że musze się doszkolić po od zdobycia prawka nie jeździłam i zapomiałam :wink: :D Może wtedy zamiast w kółko pisać o złych instruktorach należałoby zacząć pisać o tych dobrych :wink: Bo i takich mamy sporo.
Ale oczywiście to wszystko żart :twisted: .
ella
Moderator

Postprzez elmo » czwartek 06 października 2005, 13:44

Licze na ludzi uczciwych - takich którzy naprawde chcą nauczyc sie jeżdzic a nie cwaniakowac i pojeżdzic za darmo.(obym sie nie przeliczył) :)poza tym jedna godzina pozwoli tylko ocenić intsruktora ,nie mysle żeby ktos w godzinke przypomniał sobie jak się jeżdzi.
elmo

Powrót do Szkolenie kierowców