chodzi oto że mam wadę na oboje oczu po + 0,5 i pierwszy raz jak poszedłem na badania wyłożyłem sie na patyczkach, lecz nie wziąłem okularów ze sobą bo zapomniałem( ponieważ na co dzień w nich nie chodzę tylko mam do tv i komputera aby mi sie oczy nie męczyły) i pani powiedziała ze nie widzę! bo patyczków nie zrobiłem i powiedziala żebym szedł do okulisty, ale odpowiedziałem jej ze mam oksy w domu tylko nie wziąłem bo zapomniałem "i sprawa odwróciła sie o 180 stopni" jak przyszedłem kolejnym razem (fajna pani psycholog była) I KAZAŁA ŻEBYM NIKOMU SIĘ O TYM NIE CHWALIŁ wiec, tak zrobiłem i wypisała mi ten papier na psychotesty na 5 lat ale powiedziała jak bedę w mieście żebym podeszedł do niej z oksami i wtedy zrobimy te badania jeszcze raz chociaż ze już psychotesty miałem w recę

i przyszedłem w oksach i zrobiliśmy te patyczki i przyczyna ta sa nie widzę w okularach chociaż ze wszystkie inne zadania wykonałem perfekcyjnie, i powiedziała ze te oksy co mam do są do dali i do bliska żebym lepiej widział (a nie widze przestrzennie i suma sumarum wyszło że nie widze przestrzennie i kazała mi isc teraz do okulisty i żeby mi zrobił okulista widzenie w przestrzeni i nowe oksy przepisał, chociaż te co teraz mam sa bardzo dobre, gdyż okulista specjalista mi je przepisał i powiedziała mi że jak nie przyjde nastepnym razem do niej to powiadomi tam kogoś co trzeba i nie dopuszczą mnie wogółe do egzaminu(czy całkowice zatrzymaja kurs na C i juz nic u tego psychologa zrobic ponownie badania bo już mnie zna

) wiec ma ona jakiś wpływ teraz na mnie skoro psychotesty juz dawno mi dala za pierwsza wizyta i mam juz PKK czy moze to wszystko zatrzymać czy popełniła błąd ze dala mi te psychotesty a teraz boi sie ze zle zrobiła i w razie czegoś to ona bedzie odpowiedzialna jak mi sie coś stanie jak zrobie wypadek a wyjde własnie na badaniach że nie mogłem zdać tych psychotestów skoro mam zaburzenia widzienia przeszczennego ? PRZEPRASZAM ZA TAK DŁUGI LIST

ALE MUSIAŁEM OD A DO Z WYTŁUMACZYĆ

pozdrawiam