Szerszon i kto tu jest tym trollem. Powtarzasz się w kółko w tym samym niezrozumiałym bełkocie dla 90% kierujących.
..którzy zdali teorie wykuwając 500 pytań na pamięć.
Jest to dla ciebie bełkotem tylko z jednego powodu. nie znasz i nie rozumiesz przepisów. jak to ma być zrozumiałe dla ciebie ? No jak ?
Jeszcze nigdzie nie pokazałeś swojego punktu widzenia,
Hmmm... chyba coś ci umknęło.
Stać cię tylko na krytykę, ale pokazać ten jedynie słuszny przejazd przez rondo jakoś nie chcesz pokazać.
Zalinkować ci po raz dziesiąty artykuł ? Może wreszcie przeczytasz ?
Wszyscy wiedzą dlaczego, ano dlatego że wyszłoby z tego pokazu wielkie zgniłe jajo i kupa śmiechu.
Brakuje argumentów ?
Każdy kto sprzeciwia się lub nie podziela twoich poglądów staje się ignorantem, nie dostrzegasz że tylko w oczach garstki zwolenników waszej jedynie słusznej teorii.
Niiii..każdy, który nie umie czytać przepisów ze zfozumieniem i z ronda to zawsze w prawo.
Przykro mi ,ze sie załapałeś, ale to tylko twoja wina..są uniwersytety trzeciego wieku...poszukaj podstawówek.
Jakoś nie dostrzegasz że Szkoły Jazdy jak i WORD-y nie popierają twojej jedynie słusznej teorii.
Jak na razie tylko krakowski WORD 'umownie skręca w lewo i OSK Turbo przy P-8a skręca w prawo.
Odsyłam jeszcze raz do artykułu i przeliteruj sobie , kto sie podpisał
Kursanci uczą się prawidłowego pokonywania skrzyżowań z ruchem okrężnym zgodnie z pokazanym filmem i bezproblemowo zdają egzaminy.
Jeśli WORD sobie tak zyczy to uczą pod WORD

szkoda tylko ,ze wbrew przepisom..chociaż na filmiku pokazano sposób pokonania skrzyzowania, ze chyba o mało nie dostałeś białej gorączki
Sprzeciwiasz się wszelkim autorytetom gdy nie podzielają tych niby słusznych, jedynie słusznych zasad.
Nie zauważyłem tych "autorytetów". Chyba nie masz na myśli niedouczonego policjanta prostującego rondo..
Nagraj wreszcie film, przedstaw go na forum i udowodnij że wszyscy nie maja racji, tylko ty jeden ją masz.
Chyba to zrobie specjalnie dla ciebie..skoro masz takie trudności z czytaniem ze zrozumieniem.
, mogę nawet służyć za królika doświadczalnego.
Życia narażał nie będę. przecież nie masz pojęcia o przepisach. Będziesz mi zawracał zewnętrznym i kombinuj jak tu uciec spod autobusu.Masz ubezpieczenie ?
Papciu, tylko na tyle cię stać w kwestii zachowania w ruchu okrężnym?
Nie jesteś w stanie tego ocenić przy tak żenującym poziomie znajomości przepisów.Nawet nie potrafisz prawidłowo skręcić w lewo na skrzyżowaniu.