przez dylek » niedziela 21 grudnia 2014, 10:40
przez LeszkoII » niedziela 21 grudnia 2014, 19:43
oskbelfer napisał(a):Nie ma takiej opcji...
przez Makabra » niedziela 21 grudnia 2014, 20:21
dylek napisał(a):Makabra....poszukaj w necie frazy "okulary V9 " - zainwestuj...zaufanym kursantom pożyczaj na egzamin.... Nie sądzę, by ktoś miał zastrzeżenia- nawet ci, którzy tutaj piszą, byś zapomniał o nagrywaniu egzaminu
LeszkoII napisał(a):Rozumiem, że jakiś bez-interpretacyjny ZAKAZ utrwalania w formie audio/video przebiegu z egzaminu JEST?
Prawda jest taka, że nagrywać można wszystko i wszędzie ale rozpowszechniać wizerunek osób już nie.
Jeśli się mylę, proszę o podstawy prawne, bo raczej po to został założony wątek a nie po do żeby dostawac odpowiedzi w stylu:oskbelfer napisał(a):Nie ma takiej opcji...
przez oskbelfer » niedziela 21 grudnia 2014, 21:26
Makabra napisał(a):rusel napisał(a):Naduzyciem moze byc rozpwszechnianie materialow w sieci, manipulacja nagrania, podkladanie sciezki dzwiekowej.
No i co z tego? Mogę sobie z mojej kamery w elce taki filmik zmontować i napisać że to niby z egzaminacyjnego pojazdu, co za różnica. Chodzi mi bardziej o zastąpienie mojej osoby na egzaminie jako obserwatora nagraniem z przebiegu egzaminu.