przez Nataliaaaaaa » poniedziałek 27 października 2014, 21:54
przez Anett » poniedziałek 27 października 2014, 21:57
przez disaster » wtorek 28 października 2014, 16:49
Nataliaaaaaa napisał(a):Witam. Mam takie pytanie. Mój instruktor nie nauczył mnie robić koperty w trakcie 30 h. Finalnie stwierdził, że nie potrafię jeździć tyłem i dlatego. Jednak według mnie niezależnie czy potrafię czy nie powinien nauczyć mnie wszystkich manewrów. Jak sądzicie? Jest jakaś podstawa prawna ku temu, że musiał ze mną opanować wszystkie zachowania na drodze. Przepraszam, jeżli moja wypowiedź jest chaotyczna, ale mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi.Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
przez Rafalindo1989 » sobota 01 listopada 2014, 14:46
przez szerszon » sobota 01 listopada 2014, 16:21
.Filozofia cofania tyłem jest bardzo prosta tzw cofasz stoją 3 słupki i pomiędzy środkowym słupkiem odkręcasz kierownice w prawą stronę
przez Makabra » sobota 01 listopada 2014, 16:42
Nataliaaaaaa napisał(a):Witam. Mam takie pytanie. Mój instruktor nie nauczył mnie robić koperty w trakcie 30 h. Finalnie stwierdził, że nie potrafię jeździć tyłem i dlatego. Jednak według mnie niezależnie czy potrafię czy nie powinien nauczyć mnie wszystkich manewrów.
Rafalindo1989 napisał(a):Jak można kogoś przez 30 h nie nauczyć koperty ?Ja tego nie rozumiem
przez disaster » sobota 01 listopada 2014, 23:32
Rafalindo1989 napisał(a):Jak można kogoś przez 30 h nie nauczyć koperty ?Ja tego nie rozumiem powiem ci szczerze bo tyle godzin powinnas spokojnie radzić sb z kopertą .Filozofia cofania tyłem jest bardzo prosta tzw cofasz stoją 3 słupki i pomiędzy środkowym słupkiem odkręcasz kierownice w prawą stronę a potem obserwujesz w bocznym lusterku co się dzieje i czy masz linie z twojej prawej strony jak widzisz ją to patrzysz na lewą lini jak ci się pojawi jak się pojawi prostujesz kierownice bo na egzaminie dostaniesz polecenie parkowanie równoległe i leżysz 2 razy zaparkujesz źle i dowidzenia .Dla Mnie banalne zadanie do wykonania.