szerszon napisał(a):Rys.3.2.1 Węzeł typu koniczyna (skrzyżowanie dróg tej samej kategorii).
To z rozporządzenia ?
Aha to teraz musi być rozporządzenie już nie wystarczy by miał "moc prawną"?

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Henq » środa 15 października 2014, 00:48
szerszon napisał(a):Rys.3.2.1 Węzeł typu koniczyna (skrzyżowanie dróg tej samej kategorii).
To z rozporządzenia ?
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 00:49
Henq napisał(a):No tak masz racjęa "rondo"?
Ja Ci proponuje ogarnąć to:
Rys.3.2.1 Węzeł typu koniczyna (skrzyżowanie dróg tej samej kategorii)
przez Henq » środa 15 października 2014, 00:53
oskbelfer napisał(a):AUTOSTARADA nie rozwidla się na DWIE AUTOSTARADY
Jak ktoś tego nie rozumie - jest poprostu .....nie dokończe ... bo dostałbym bana...
resztę zagadnienia już wałkowałem - skoro nie dociera trudno - żyjcie nadal w nieświadomości....
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 01:01
przez Henq » środa 15 października 2014, 01:05
oskbelfer napisał(a):już Ci się całkiem w głowie miesza.
wsiądź do auta i jedź tam..
"głupawe" przykłady linków już były podawane, nie pamiętam czy ty wstawiałeś link do IV obwodnicy Krakowa z usiłowaniem przeprowadzenia dowodu na okoliczność "schizofrenicznej tezy"
nie chce mi się już z Tobą gadaćsory ale taki mamy klimat.....
Pół Polski śmiło się z Beńkowskiej, ale niestety taka prawda, jak jest autstrada i bramki, to i korki sie pojawiają...
Osobiscie kilka razy stałem w korkach na autostradach we Włoszech
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 01:13
przez Henq » środa 15 października 2014, 01:20
oskbelfer napisał(a):kończ Waść - wstydu oszczędź ---- o "komórkach zrozumiałeś" - to i tutaj pomysl:)
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 01:36
przez szymon1977 » środa 15 października 2014, 01:41
Znak D-9 nie informuje, że wjeżdżasz na jedną drogę, która jest autostradą, a że droga na którą wjeżdżasz jest autostradą. A ponieważ autostrada jak każda inna droga może się rozwidlić, a znak D-9 obowiązuje, aż do odwołania znakiem D-10 to każda droga, na którą się rozwidli droga, na którą wjeżdżasz mijając znak D-9 także będzie autostradą.oskbelfer napisał(a):AUTOSTARADA nie rozwidla się na DWIE AUTOSTARADY
Jak ktoś tego nie rozumie...
Pozostaje mieć nadzieję, że korepetycje u Ciebie kosztują zbyt wiele dla biorących udział w dyskusji.oskbelfer napisał(a):jak jeszcze czegoś nie wiesz to sorry - ale korepetycje kosztuja
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 02:46
przez szymon1977 » środa 15 października 2014, 02:47
Toż to moje rodzinne strony!oskbelfer napisał(a):Byleś kiedykolwiek mnan Wielickiej w Krakowie lub na IV obwodnicy Krakowa ?
O potwierdzeniu rewelacji, które ponoć z PoRD wywnioskowałeś. A najlepiej to kładź się spać zanim seryjkę nic nie wnoszących do tematu postów spłodzisz.oskbelfer napisał(a):O czym mam z Wami Panowie dyskutować ?
przez szerszon » środa 15 października 2014, 07:39
Henq napisał(a): Po raz pięćsetny węzeł to nie autostrada to osobna droga.
Aha to teraz musi być rozporządzenie już nie wystarczy by miał "moc prawną"?
przez Henq » środa 15 października 2014, 20:32
szerszon napisał(a):Henq napisał(a): Po raz pięćsetny węzeł to nie autostrada to osobna droga.
A to jest interesujące.. mógłbym prosić o potwierdzenie przepisami tego stwierdzenia ?
przez oskbelfer » środa 15 października 2014, 21:16
Henq napisał(a):]
Było nie raz nie dwa nie troluj doczytaj.
przez Henq » piątek 17 października 2014, 23:34
oskbelfer napisał(a):Henq napisał(a):]
Było nie raz nie dwa nie troluj doczytaj.
udowodnij, że tak było
jasper1 napisał(a):Polecam lekturę tego dokumentu.