Kogo, gdzie,jak ?. Idzie pytanie usera,

============================================================
szymon1977
Nie nie wywracam. Po prostu kwestionuje twoje własne słowotwórstwo i szalone interpretacje..bezpodstawne.Wywróciłeś kota ogonem.
Lansujesz coś , co nie istnieje.
Więc nadal nie ma powodu, aby po wjechaniu na skrzyżowanie kierunek jazdy generalizować i określać jako wypadkową kierunków jady sprzed i zza skrzyżowania.
Aby nie rozwlekać odpowiedzi. Szaleństwo

Po co mi sygnalizacja twojej jazdy w łukach ?

Wykażesz, że cały przejazd przez skrzyżowanie jest jedną wielką zmianą kierunku jazdy to przyznam Ci rację, że mój rys. E jest zrzutem fragmentarycznym. A dopóki nie wykażesz nie masz podstaw aby stwierdzić, że rys. E nie jest zrzutem całościowym.
Już dawno to miałes zrobione.Chociażby na przykładzie mojej jazdy na wprost na skrzyzowaniu. Chociażby na podstawie definicji skrzyzowania, że jest to przecięcie się dwóch dóg, a nie ruchu okrężnego z nieokrężnym.

A twój rysunek E zawiera w sobie całe skrzyżowanie , tak jak A,B,C,D ?

Chyba sobie kpisz, albo juz tak się zapędziłeś, ze już sam nie wiesz co piszesz i rysujesz.
Tu jednak sam przyznałeś..
Owszem, na rys. E pokazałem jedynie fragment przejazdu przez skrzyżowanie - i co z tego?
I to z tego, ze jest to bezsensowne. Chcesz określać kierunek jazdy bez podstaw. Nie jesteś w stanie określic kierunku jazdy pojazdu na podstawie jego zjazdu ze skrzyzowania, bo jak wyżej napisałem, nie ma czegoś takiego jak zmiana kierunku jazdy z ruchu okrężnego na nieokrężny.
Ale ja nie pisze ,że uważam, tylko podaje ci definicję i wszyscy tego nie wiecie.Tylko proszę nie pisz w kółko, ŻE tak uważasz, bo wszyscy to wiemy.

Przeczytaj w końcu obowiązujący PoRD to sie dowieszNapisz w końcu DLACZEGO. Dowiemy się w końcu, czy Twoje stanowisko ma jakikolwiek związek z PoRD?

Dlaczego szymonie, pomijasz większość pytań, czy komentarzy do twoich do swoich wypowiedzi ?
Jak to np jest z tym kierunkiem jazdy na skrzyżowaniu ?