Ban dożywotni za co niby?
Przeciez cytowałem. Chamstwa nie tolerujemy. a to nie jest pierwszy raz. W twojej bogatej historii na forum to trochę za dużo.
Dlatego ze mam inne poczucie humoru, troche dystansu do siebie szerszeń.
Inwektywy nazywasz poczuciem humoru ..faktycznie masz baaaaaardzo specyficzne poczucie humoru.
Mogę tylko pogratulować....gimbaza ?

Nawet nick przekręcasz, ale to nie dziwi skoro nie potrafiłeś zobaczyć kto moderuje jaki wątek.
Stwierdzam ze jestes uprzedzony do mojej osoby,
Nie do osoby. Nie znam ciebie. Wystarczy mi,ze to co piszesz jest poniżej krytyki.
, 90% moich postów edytujesz lub usuwasz.
Tak. Pewnie całe 5

Po drugie-pisujesz w działach do których nie mam na twoje szczęście dostępu. Ale nawet nie jesteś w stanie tego ogarnąć. Najlepiej się dowalić.

Ale jak wszędzie obowiązują pewne normy i twoje chamskie odzywki nie sa mile widziane.To jest forum i każdy moze ponoć swoją opinie wyrazić ale ty chyba o tym zapomniałeś szerszeń.
Z mojej strony poproszę o bana dla ciebie. Co zrobi ella ? Zobaczymy....ale cebulakom i karaluchom twoje posty sie nie podobają.
Drezyna
O jakim poziomie wspominasz ?Ponieważ nie prowadzę dyskusji z tym userem ze względu na prezentowany przez niego poziom,

że wszelkie fakty zostały przez niego starannie usunięte
Spokojnie, nie upilnujesz się. Będą następne.
. Ponadto proponuję mini ankietę: czy zacytowany powyżej agresywny, obraźliwy i zawierający pomówienia wpis to:
A ja proponuje abyś sie zaczął zajmować PoRD. Dowody na chamskie odzywki jeszcze są

I znowu wyszło, że jak zwykle kłamiesz.Nawet długo nie trzeba było czekać.
CXhyba że nazywanie kogoś cebulakiem i karaluchem uważasz za szczyt elegancji. Ja niestety nie.i jestem zdumiony, ze nie widzisz w tym nic złego.
jeśli to ten poziom o którym wspominasz to ja dziekuję bardzo.