Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szymon1977 » piątek 01 sierpnia 2014, 10:32

I znowu jazdy z klonami. A tak było miło...

A przy okazji, od jutra zmykam na urlop... tzn na "forumowy" urlop, prywatnie szykuje się niezły zap... Raczej nie będę czynnie udzielać się na Forum. Pytań do mnie nie kierować, nie będę miał czasu odpowiedzieć. Ale poczytać wpadnę. Pozdrawiam!
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez lith » piątek 01 sierpnia 2014, 13:35

jasper1 napisał(a):Tak wygląda.

Jak doszłas do tego tylko po tym poście:
jasper1 napisał(a):
Henq napisał(a):
oskbelfer napisał(a):Oświeć mnie kolego Baranku[b] [.........] szerszon , helou

Proszę nie przeinaczać mojej forumowej ksywki!
?

Ciekawe, wygląda na to, że Henq i Baranek to jedna osoba. Zawsze to raźniej prezentować te same poglądy w kupie. Kupą mości Panowie, kupą!

to gratuluję... :lol: :lol: śmiechłem
lith

Postprzez oskbelfer » piątek 01 sierpnia 2014, 17:08

a dlaczego tylko po tym poście ?
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez tomcioel1 » piątek 01 sierpnia 2014, 22:00

lith napisał(a):to gratuluję... :lol: :lol: śmiechłem

widzisz lith , na forum od jakiegos czasu jest tak że każdy kto w swoich komentarzach odstaje od "jedynie słusznej prawdy" traktowany jest jak wyrzutek i trzeba znależć dla niego jakąś "brzozę", a jak już się pojawią inne podobne głosy to jest napewno klon i trzeba go usunąć ...

sam sie dowiedziałem swego czasu od jasper1 że jestem pracownikiem jednej ze szkół jazdy z wrocławia , nazywam sie tak i tak i w ogóle szefostwo każe mi pisac różne mądrości... a więc nic mnie już nie zdziwi w tej kwestii... tym bardziej że towarzystwo wzajemnej adoracji stale sie powiększa...

na szczęście zwiększenie ilości moderatorów wpłynęło bardzo pozytywnie na cenzurę prezentowanych wpisów zwłaszcza tych "niepoprawnych politycznie" , oczywiście usuwa sie je bez umieszczania w koszu ...

to juz nie jest to samo forum ... niestety ...
tomcioel1

Postprzez szerszon » piątek 01 sierpnia 2014, 22:04

, oczywiście usuwa sie je bez umieszczania w koszu ...

Aby wylądowały w koszu..muszą prezentować jakikolwiek poziom. :wink:
szerszon

Postprzez LeszkoII » poniedziałek 04 sierpnia 2014, 23:47

Jak czytam wpisy oskbelfera, to dziw mnie bierze, jak ktoś kto tyle czasu na tym Forum spędził, nadal posiada skłonności do tak zadziwiająco i konsekwentnie niechlujnej składni.
Nie nauczył się prawidłowo cytować (opcja 'quote'), nie nauczył się dbałości o wizerunek prezentowanych treści (nagminnie puste linie).
Nie odnosi się merytorycznie do tematów, czego efektem jest post wielkości - tak na oko - 5000 znaków //+ oprawa niewłaściwie użyta). Treści merytorycznej brakuje.

Sorry, ale zgłaszam protest. Niech się kolega nauczy korzystać z forów internetowych albo niech zrezygnuje z udzielania się na nich. Na dobrze prowadzonym forum, za taka formę prezentowania informacji dostałby już nie raz urlop.

Proszę to rozważyć. Czym innym sympatia a czym innym estetyka.
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez szerszon » poniedziałek 04 sierpnia 2014, 23:50

Na dobrze prowadzonym forum, za taka formę prezentowania informacji dostałby już nie raz urlop.
Wiesz ,ze nie... :D
Nie podoba Ci się prowadzenie forum ?! :wink:
Zapisane.... :lol:
Poważnie... prosze , aby nie cytować posta pod postem na który sie odpowiada. Po co pisać jedno pod drugim to samo ?
Staram się czasami z takimi postami zrobić to..
Obrazek
ale nie zawsze sie da..
szerszon

Postprzez oskbelfer » wtorek 05 sierpnia 2014, 08:34

LeszkoII napisał(a): Na dobrze prowadzonym forum, za taka formę prezentowania informacji dostałby już nie raz urlop.

Jednak był "głupawy konkurs mistrza złotej klawiatury czy cóś" - przypomnij sobie wyniki....

Zgłaszam wszystkie posty Leszko II do moderacji, gdyż w co drugim są wypisywane bzdury....

Kolejna sprawa - ten forumowicz --- czy musi czy nie musi --- nabija licznik postów myśląc pewnie że liczba postów świadczy o jego fachowości :)

Kiedyś był tutaj Cman ---- chyba czas mi w drogę za tym Forumowiczem 8)
oskbelfer

Postprzez LeszkoII » wtorek 05 sierpnia 2014, 19:22

oskbelfer napisał(a):Zgłaszam wszystkie posty Leszko II do moderacji, gdyż w co drugim są wypisywane bzdury....
nieuzasadniony pogląd mam głęboko... nieuzasadnioną bzdurą traktuję na równi z nieuzasadnioną acz sensowną wypowiedzią. Poniewaz nie dyskujemy o gustach, to wypada dowieść iż "w co drugim moim poście są wypisywane bzdury".
oskbelfer napisał(a):Kolejna sprawa - ten forumowicz --- czy musi czy nie musi --- nabija licznik postów myśląc pewnie że liczba postów świadczy o jego fachowości
Zobacz na swój licznik i na jakość Twoich postów, pilnuj siebie. Ja udzielam się niemal wyłącznie w dziale Sytuacje na drodze, gdybym pisał tam bzdury to już dawno dostałbym lota a jak na razie nie dostałem nawet ostrzeżenia.

Nie mam nic przeciwko aby obniżono mi licznik postów do 555, na pewno da się to zrobić :)
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez oskbelfer » wtorek 05 sierpnia 2014, 19:52

Od pewnego czasu 95 % wypowiedzi Leszko II poprostu ignoruję - jeśli jednak coś wybitnie mnie drażni to wspominam o tym tutaj otwarcie :)
oskbelfer

Postprzez ella » wtorek 05 sierpnia 2014, 23:54

Panowie Oskbelfer i LeszkoII widać upał ogrzał wam za bardzo głowy.
Jeśli jeden dzień odpoczynku od forum nie przyniesie poprawy to trzeba będzie odpocząć trochę dłużej aż temperatura na dworze spadnie zdecydowanie.
ella
Moderator

Postprzez ella » czwartek 07 sierpnia 2014, 00:08

Znikam na trochę, dostałam wolne więc pora ruszać w drogę.
ella
Moderator

Postprzez szymon1977 » czwartek 07 sierpnia 2014, 02:01

Szerokiej drogi!
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Henq » sobota 09 sierpnia 2014, 00:01

ella napisał(a):Znikam na trochę, dostałam wolne więc pora ruszać w drogę.

szczęściara ;) powodzonka
----
takie małe ulepszenie do forum mi właśnie wpadło do głowy ;) czy mozna by było zrobić tak by np słowo pisane w "" było w cudzysłowu a słowo pisane w """" (dwóch) było to samo co bbcode
Kod: Zaznacz cały
[quote][/quote]

? trochę by to usprawniło pisanie forum, nie wiem czy wszystkim bo są osoby które nie wiedzą jak działa opcja "cytuj" ale przypuszczam że większości by pomogło, przykład:
posty wiadomo same można cytować przez opcję "cytuj", ale np chcę wkleić jakiś cytat z PoRD i mam go w schowku teraz tylko robię "" i "" a zamiast i daje wklej i mam cytat który wygląda jak cytat a nie moje widzimisię ;)
Czy można tak zamienić dwa "" ?
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez lith » sobota 09 sierpnia 2014, 00:31

Obawiam się, że jeśli chodzi o techniczne rzeczy to praktycznie nic nie można zmienić :/
lith

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka