ile czasu spędzacie przy nowych testach?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

ile czasu spędzacie przy nowych testach?

Postprzez IamtheStig » czwartek 26 czerwca 2014, 18:25

Mam taki problem, robię następną literkę na prawku ale nie idzie mi, pomimo że przecież ćwiczę i jako posiadacz PW przepisy znam (nie twierdzę że jestem alfą i omegą). To zniechęca mnie jeszcze bardziej, co skutkuje nieregularnymi spotkaniami z płytką na której są testy. :evil: Moja auto-szkoła a raczej wykładowca jest bardzo poważnym i regulaminowym człowiekiem- i nie mam o to do niego pretensji, ale warunkiem zdania
egzaminu wewnętrznego jest to ,że mam ''wyklikać'' kilka razy pod rząd 74 w punkty w odpowiedziach które są na płycie do nauki-aby nie musiał się za mnie wstydzić. A jeśli chodzi o egzamin praktyczny to już wszystko leży w moim interesie. Niestety u mnie jest jedna wielka loteria, gdy ćwiczę w domu. Macie jakąś receptę?
Jak na razie tylko kat ''B''
IamtheStig

Re: ile czasu spędzacie przy nowych testach?

Postprzez Agatta » czwartek 26 czerwca 2014, 18:53

Mi w domu testy szły świetnie przeważnie było 74 punkty szczególnie pod koniec przed samym egzaminem bo siedziałam i robiłam mnóstwo testów a na egzaminie doszedł stres i kilka pytań które 1 raz w życiu na oczy widziałam i wyklikałam "tylko" 70 czyli jeszcze jeden błąd bym mogła mieć i bym zdała :wink:. Rób dużo testów a będzie dobrze. Dużo jest na myślenie i trzeba dokładnie czytać pytania :wink:
A to że musisz kilka razy pod rząd mieć maksymalną ilość punktów jest co najmniej dziwne :shock: myślę że powinno być na odwrót czyli większy nacisk na praktykę. :roll:
Ja musiałam zdać wewnętrzną praktykę 2 razy przed jazdami i po wewnętrznym praktycznym.
koniec kursu: 09.01.14
21.01.14 teoria +, placyk +, miasto + :D
Agatta

Powrót do Luźna gadka