Aktualizacja pytań

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Aktualizacja pytań

Postprzez miszka24 » poniedziałek 23 czerwca 2014, 13:35

Mam pytanie co dzieje się z programem , którego aktualizacja kończy się za 3 dni. Czy da się zaktualizować bazę pytań wprowadzając inny kod (oczywiście pewnie będę musiała wykupić nową aktualizację ) i czy ten program, który mam będzie dalej działał przez kolejne 90 dni czy nie?
miszka24

Re: Aktualizacja pytań

Postprzez Michal9191 » poniedziałek 23 czerwca 2014, 13:47

Zależy na jaki czas jest aktualizacja ; ) a jaką masz płytkę z testami ?
Michal9191

Re: Aktualizacja pytań

Postprzez Roddy » wtorek 27 stycznia 2015, 08:56

jestem laikiem w kwestii motoryzacji. Od dwóch lat mam swój pierwszy samochód, miejskie 16-letnie auto. Jechałem kiedyś ze znajomym (jako pasażer) Audi A6 z 2004 - jaki komfort, czułem jakbym płynął, a nie jechał. Podczas gdy ja przejeżdżając przez "martwego policjanta" boję się, coby nie ugryźć się w język. Auto podskakuje i trzaska. Czy to dowód na to, że amortyzatory są zużyte? Czy jeśli zamontuję nowe, dobrej firmy, też uzyskam komfort? Czy po prostu w tanim aucie z tamtych lat to nie możliwe?

Powrót do Luźna gadka