szymon1977 napisał(a): Twoje porównanie przecinających się w jednym poziomie dróg straciło sens, jak zacząłeś wyciągać wnioski na podst leżących na dwóch różnych poziomach pasków papieru, które de facto żadnego punkutu wspólnego nie mają, nawet tego pustego kwadracika.
na poprzedniej stronie szymon1977 napisał(a):Weź sobie dwa paski papieru, i skrzyżuj ze sobą. Gdzie masz przecięcie? Tam gdzie jeden pasek z drugim się pokrywa.
Coś jeszcze chcesz dodać, by dalej kota ogonem odwracać ?
Ja tylko wyjaśniam twoje błędy logiczne - zrozumiesz, to OK... dalej będziesz się upierał, że skrzyżowanie to droga ? - twój problem, nie mój

Maryann....no na pewno nie z drogi ta powierzchnia...nawet jeśli z tego samego materiału co droga...to nie z drogi.
Zrozumcie wreszcie, że :
Mam 5 okien...biorę materiał z którego zrobione są (szkło szybowe) - posklejam je w pudełeczko...Akwarium zrobiłem...
Czy mogę mówić o akwarium, że to okno,albo, że w akwarium jest okno, bo materiał na okna posklejałem ?
Co z ego, że droga jest asfaltowa i powierzchnia skrzyżowania również ? Ma to oznaczać, że obwiednia ronda jest drogą ?