Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 00:00

Nie banuje sie nawet jak ktos wypisuje największe głupoty. Po to jest forum, aby takie sprawy wyjaśniać.
Co prawda zainteresowany usilnie pracuje nad zaliczeniem bana, ale sie nie dajemy :D
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 czerwca 2014, 13:53

szerszon napisał(a):Tak jak pisałem. Nie dam ci juz lać wody. Albo w koncu zaczniesz odpowiadac konkretnire, albo będę moderował twoje posty.
Hura! Wbrew zapowiedziom będziemy mieć na Forum mieć cenzora :-)
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez lith » wtorek 03 czerwca 2014, 14:15

Przez kilku użytkowników to forum jest tak upierdliwe do moderowania jak żadne inne, na którym miałem okazję to robić.
lith

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 15:53

szymon1977 napisał(a):
szerszon napisał(a):Tak jak pisałem. Nie dam ci juz lać wody. Albo w koncu zaczniesz odpowiadac konkretnire, albo będę moderował twoje posty.
Hura! Wbrew zapowiedziom będziemy mieć na Forum mieć cenzora :-)

Cenzury nie będzie. Będzie konkretna rozmowa. bez wodolejstwa w twoim wykonaniu.
bez wymyślania nowych pojęć.
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 czerwca 2014, 22:08

Czy mogę prosić o odblokowanie ankiety pt. "Znak C-12 a kierunek ruchu"? Nie mam niestety innej możliwości poznać zdania Userów na ten temat treści znaku C-12. A może jest techniczne możliwe zablokowanie możliwości dodawania komentarzy a pozostawienie możliwości głosowania? Jeżeli nie to proszę Moderatora o odblokowanie, a sam w treści ankiety oproszę Userów o niekomentowanie. Wiem o tym, że prowadzenie dyskusji w kilku wątkach jednocześnie na jeden i ten sam temat nie jest nikomu na rękę. Więc jak się okaże, że ankieta przeobraża się w dyskusję sam poproszę o jej zamknięcie.

No chyba, że cenzura nie pozwala mi poznać zdania kolegów z Forum na interesujący mnie temat.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 22:13

Za głupie teksty o cenzurze możesz zaliczyć ostrzeżenie. A temat nie będzie odblokowany z powodów podanych na początku kadencji dylka i mojej.
Jeden temat o rondach, bez rozłażenia sie po reszcie forum.
Nowi userzy mieli być upominani, a starzy mogą sie liczyć z możliwością ostrzeżenia lub bana.
Nie dociera do szanownego ?
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 czerwca 2014, 22:21

Nie dociera powód dla którego nie pozwalasz mi Moderatorze poznać zdania kolegów z Forum. Bo powód zamknięcia ankiety jeżeli ta się w dyskusję nt rond przerodzi jest dla mnie oczywisty. A jeżeli się nie przerodzi to coś złego w ankiecie widzisz?
szymon1977

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 22:23

Jak tak jesteś zainteresowany to proponuję powysyłać pm.
Albo zadać pytanie w wątku o rondach. Nie usunę.
Nie ma kolejnego.
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 czerwca 2014, 22:27

Choć nie mam powodu to nie usunę i basta!

A możesz na moją prośbę dorobić ankietę do obecnego wątku o rondach? Jest to technicznie wykonalne?
szymon1977

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 22:38

Choć nie mam powodu to nie usunę i basta!

Jedyny powód to kolejny wątek, których ma nie być.
Uważam ,że ankiety nie należy robić, bo się robi z tego plebiscyt tak jak w przypadku linka , którym podpierał sie maryann. z Interii
Nie ma aż tak dużo userów czynnie biorących udział w dyskusji, abyś nie dał rady zliczyć za i przeciw.
Z dziesięciu ?
szerszon

Postprzez lith » wtorek 03 czerwca 2014, 22:39

lith

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 czerwca 2014, 22:45

A to, że być może dam radę wystarczający powód abym musiał? Odblokuj, ustalę ważność na 7 dni a jak się w dyskusję przerodzi to zamkniesz.

Dylek: A da się z tego zrobić ankietę i ją podlinkować na Forum? Podlinkowałbym w nowym temacie a temat by się zamknęło. Wilk syty i owca cała.
szymon1977

Postprzez szerszon » wtorek 03 czerwca 2014, 22:58

Zasady były ustalone. Złamałeś je.

Tylko zamknąłem temat. Nic więcej.
I niech na tym sie zakończy.
szerszon

Postprzez lith » środa 04 czerwca 2014, 01:33

Rzeczywiście magia, posty na temat też znikają... i to nie z działów w survivalu drogowym :hmm:
lith

Postprzez szymon1977 » środa 04 czerwca 2014, 03:50

szerszon napisał(a):Zasady były ustalone.
Coś tam nt nowych zasad wprawdzie była mowa, ale żeby coś było ustalone? Nie zauważyłem. Owszem, moderatorzy wzięli się do roboty i do dyskusji nt rond pozostawili otwarty jeden wątek. I dobrze bo nie sposób dyskutować na jeden i ten sam temat w kilku wątkach jednocześnie. Ale nie widzę powodu do uniemożliwienia mi przeprowadzenia ankiety, w której dyskusja będzie zabroniona. Chciałbym tę ankietę przeprowadzić w jedynym wątku nt rond, ale technicznie tego zrobić nie mogę. Dlaczego nie pozwalasz mi celem przeprowadzenia ankiety otworzyć nowego wątku, w którym dyskusji nt rond nie będzie? Powtórzę pytanie: czy jest możliwość uniemożliwić dodawanie nowych postów bez zamykania ankiety?
szymon1977

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka