Lempek napisał(a):OSK Liga Obrony Kraju, ul. Bema na Woli
NIE POLECAM:
1. Beznadziejne wyposażenie sali (źle działający projektor, tylko jeden komputer)
2. Kiepski wykładowca - nieznajomość programu, brak komunikatywności, problemy z obsługą komputera
3. Opieszała obsługa i podejście do kursanta w sekretariacie - kompletny brak kompetencji dwóch pań tam pracujących
4. Tylko jeden samochód i jeden instruktor
Jedyne, co można pochwalić i polecić w tej szkole, to instruktor jazd, Pan Zbigniew Pogorzelski. Naprawdę sumienny, zaradny, ogarnięty i bardzo dobrze uczy - w szczególności manewrów
Witam
W wyżej wymienionym ośrodkiem miałem styczność od maja do końca września 2013r
Co do sali , wykładowców - to dla mnie byli bardzo konkretni , nie zwracali głowy bzdurami nie przeciąganie czasu. Sala jak sala to nie Hilton tylko sala do teori - liczy sie przekazana wiedza a nie podlizywanie wykładowcy do kursantów.
1 kurs kat c - zdane teoria 100% praktyka za 1 razem
2 kurs kat ce - zdane praktyka za 1 razem
3 kurs kwp - zdane za 1 razem
Instruktorzy -
Piotr - gada i gada , Jedziesz dobrze gada , Jedziesz złe gada , czasami głowa bolała, marzyłem o chwili ciszy , na placu poezja wisiał non stop na lusterku i wszystko tak tłumaczył ze małpe by nauczył.
Zbyszek - były wieloletni egzaminator word - tu odwrotnisc Jedziesz gdzie chcesz robisz co chcesz , odzywa sie tylko po fakcie , zrobiłeś to złe to i tamto , nigdy nie ostrzega chodź byś miał wjechać w ścianę lub zakonnice na przejsciu , powiedział by właśnie przejechałes zakonnice ale chamulca by nie naciskał - typowy egzaminator, po kilku h jazdy z nim dostrzegasz błędy jakie robisz i masz za free egzamin gdyż wozi ciebie po trasach egzaminacyjnych , jak uda ci sie z nim przejechać 1 h i nie powie słowa to oznacza ze mozesz isc na egzamin do word.
Jak dla mnie ekipa instruktorów bardzo dobra , jeden uczy podstaw z taka dokładnością ze mozna z zamkniętymi oczami robic plac, drugi non stop ciebie egzaminie wg standardów word.
Samochod - No cóż prawie pełnoletni Daf , przyczepa to chyba jego babcia - No ale w tych czasach i stawkach to cód ze jeszcze stac ich na ropę do samochodu.
Jak widzicie kiepskiej baletnicy przeszkadza rabek u spódnicy.
Ja zaliczyłem wszystko za 1 razem i egzaminatorzy sami w rozmowie końcowej po egzaminie stwierdzili ze dobrze zostałem nauczony.
Nie twierdze ze nie ma ten ośrodek wad , ale dla mnie liczyło sie to abym zdał 1 za razem a nie był glaskany po głowie i podchodził do egzaminow po 4-7 razy.
Polecam na kategorie c oraz ce
Poprosić o jazdy z dwoma instruktorami aby każdy z nich przekazał swoją wiedzę.
Z góry ustalić czas rozpoczęcia i zakończenia szkolenia.
Jak coś piszcie z przyjemnością odpowiem na pytania .
Dariusz P.