Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szymon1977 » sobota 22 marca 2014, 23:21

dylek napisał(a):Czuję się olany, pominięty i niedoceniony w tym wpisie...
Składam więc na to zażalenie. :lol:
Nie martw się Dylek, moje oko jest czujne. Będę miał powód to i na Ciebie się pożalę.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez ella » sobota 22 marca 2014, 23:30

nie możecie w końcu przestać? :hmm:
ella
Moderator

Postprzez tomcioel1 » sobota 22 marca 2014, 23:43

ella napisał(a):nie możecie w końcu przestać? :hmm:

możemy , ale tu i tak już malo kto sie wypowiada więc nie rozumiem takiego wycinania postów ...
żeby jeszcze było coś co jest sprzeczne z regulaminem ...

takie działania niszczą forum
tomcioel1

Postprzez ella » niedziela 23 marca 2014, 00:00

ale tu i tak już malo kto sie wypowiada

Zwłaszcza twoje wypowiedzi są bardzo treściwe typu "dokopać". Staje się to monotonne.
ella
Moderator

Postprzez tomcioel1 » niedziela 23 marca 2014, 00:04

ella napisał(a):
ale tu i tak już malo kto sie wypowiada

Zwłaszcza twoje wypowiedzi są bardzo treściwe typu "dokopać". Staje się to monotonne.

no to wycinaj dalej ... będziesz miała mniej roboty...
tomcioel1

Postprzez szymon1977 » sobota 29 marca 2014, 13:46

Zażalenie na Szerszona, który publicznie oskarża mnie o pisanie z kilku kont choć nie ma ku temu podstaw. Jeżeli ktokolwiek mnie o to podejrzewa to proszę zgłosić sprawę do Moderatora. Zresztą, już kiedyś sam prosiłem Moderatora śledztwo w tej sprawie i publiczne zaprezentowanie wyniku dochodzenia.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 29 marca 2014, 20:26

Protestuję !!!!! :D
Nikogo nie oskarżam, a miejcie sobie i po 10 kont.
Tylko mam świadomość, że dyskusja jest prowadzona z tak z dwiema osobami, a kont w użyciu ze sześć.
Dlaczego do jednej osoby mam raz zwracać sie
Kotku, za moment Pimpusiu a na deser Żabciu :D ???
Nie chcę tez pisać do ogółu jako ciemnej strony mocy.
Dlatego praktyczniejszym sposobem na odpowiadanie wydaje mi sie obecna forma.
Chyba że mnie delikatnie sie postawi do pionu, jeżeli ta forma sie nie podoba.
Bez oglądania sie na regulamin. :spoko:
szerszon

Postprzez ella » sobota 29 marca 2014, 22:42

szerszon do pionu !!!

a i ch.j udał się na urlop
ella
Moderator

Postprzez szerszon » niedziela 30 marca 2014, 00:19

służe figurze :D
szerszon

Postprzez simon1977 » niedziela 30 marca 2014, 02:28

DO MODERATORA: W imieniu szymona1977 (czyli własnym) proszę o przeprowadzenie śledztwa w sprawie posiadania wielu kont i zaprezentowanie wyniku publicznie. O posądzanie mnie o autorstwo wypowiedzi, które za bzdury uważam chodzi.

Zmykam wypoczywać!
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja" - Sankila.
simon1977

Postprzez mshtal » niedziela 30 marca 2014, 10:02

propozycja do administracji o możliwość korzystania z forum za pomocą programu TAPATALK w smartfonach z Android'em, uważam że usprawniłoby możliwość korzystania z forum
mshtal

Postprzez ella » niedziela 30 marca 2014, 21:06

Mshtal, kiedyś Heng też o to pytał ale niestety adminisracja nie ma w planach taptalka. Piszcie bezpośrednio do e-kierowcy może się zdecydują.

Szymon zrezygnowałam od pewnego czasu z prowadzenia śledztw bo niektórym na forum się to nie podoba. Teraz to Twój problem. Możesz sam zgłosić do e-kierowcy prośbę.

Owszem są klony zwłaszcza jak jeden dostanie bana to pojawia się albo "nowy stary nie piszący nick" albo nówka. Tak samo nowe nicki bardzo zorientowane w tematach.
ella
Moderator

Postprzez jasper1 » niedziela 30 marca 2014, 21:10

Czy forumowy zegar musi się śpieszyć? Od jakiegoś czasu przyśpiesza i jest już 17 minut różnicy.
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez simon1977 » poniedziałek 31 marca 2014, 00:21

ella napisał(a):Szymon zrezygnowałam od pewnego czasu z prowadzenia śledztw bo niektórym na forum się to nie podoba. Teraz to Twój problem. Możesz sam zgłosić do e-kierowcy prośbę.
A mi się właśnie podoba, zresztą sam o to proszę. Bo chodzi mi nie tyle oczyszczenie z zarzutów - bo czy ktoś sobie myśli, że mam dwa konta czy więcej akurat guzik mnie obchodzi. Ale o przypisywanie mi cudzych wypowiedzi, z którymi się nie do końca zgadzam. Ale skoro Ty nic nie możesz zrobić... na razie poczekam. Może zamieszanie ucichnie. Jeżeli nie to będę musiał faktycznie z prośbą do e-kierowcy się udać.

Dziękuję za odpowiedź.
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja" - Sankila.
simon1977

Postprzez LeszkoII » środa 02 kwietnia 2014, 22:26

Zamknięto forum programu Jedź Bezpiecznie(JB). Forum znajdowało się na serwerach TVP. Usunięcia nie dokonały "służby TVP" odpowiedzialne za treści na (...).tvp.pl, lecz jedna osoba związana z tworzeniem cyklu odcinków JB a wykonała to jednym kliknięciem myszy.
Forum usunięto mimo tego, że wkład jaki wnieśli jego Użytkownicy stanowił cenne źródło INFORMAJI, dyskusji, poglądów oraz krytyk polemicznych (co można sprawdzić na google albo na http://www.archive.org).

Do czego zmierzam? Otóż program JB osiągnął status emitowania na ogólnopolskiej telewizji TVP INFO, co za tym idzie: więcej potencjalnych widzów oraz więcej potencjalnych komentarzy, w tym komentarzy krytycznych!

Proponuję ażeby administracja Naszego Forum rozważyła założenie "przyklejonego" wątku(nie działu!) dotyczącego programu Jedź Bezpiecznie, tak żeby był on widoczny dla wszystkich odwiedzających(technicznie 'przyklejony').

Pomysł uzasadniam tym, że na Naszym Forum często komentowano odcinki ww programu (często również podając stosowne odsyłacze do aktualnie usuniętego forum JB).

Chyba nie muszę tłumaczyć, że portal na tym zarobi :D

Dodatkowy powód mojej inicjatywy/propozycji uwzględnia fakt, że JB jest emitowany co tydzień a tematyka Naszego Forum dotyczy wszystkich informacji związanych z "ruchem drogowym".

Ponadto uważam, że warto komentować na bieżąco treści pojawiające się w telewizji. Chodzi o wolność słowa, krytyki i szeroko rozumianej "własnej myśli w Internecie".
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka