Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez Henq » wtorek 21 stycznia 2014, 14:01

szymon1977 napisał(a):
Henq napisał(a):Hehe miałem to raportować...
...to trzeba było.

Henq napisał(a):ale byłaś szybsza
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez ella » wtorek 21 stycznia 2014, 20:30

Heng, niestety ale nie ma w planach taptalka.

Szymon, co do zegara to nie wiem.
ella
Moderator

Postprzez lith » wtorek 21 stycznia 2014, 20:33

U mnie też forumowy zegarek ma 10 min spóźnienia, więc szymon1977 nie tylko u Ciebie.
lith

Postprzez LeszkoII » wtorek 21 stycznia 2014, 21:13

Henq napisał(a):moze w końcu skończy się vendetta
@Leszko vs. oskbelfer
oskbelfer vs. @Leszko
Na prawdę nie zależy mi na tym, żeby toczyć na Forum wirtualne boje. Wiadomo, że są granice wytrzymałości i gdy ktoś na ciebie pluje, to można przyjąć dwie strategie: udawać, że pada deszcz albo zwrócić komuś uwagę, że jest wśród ludzi i pewne normy obowiązują (regulamin np.)

Nie jedna osoba przekonała mnie w sposób cywilizowany do swojego stanowiska. Zauważcie, że na Forum wchodzą też ludzie, którzy chcą pozyskać informacje odnośnie założonych tematów a nie informacje dotyczące personalnych opinii wobec innych Uczestników.

Zamierzam w ogóle nie reagować na wpisy @oskbelfera pozbawione związku z konkretnym tematem. Myślę, że Forum na tym zyska a nie straci :)
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez Henq » wtorek 21 stycznia 2014, 21:58

ella napisał(a):Heng, niestety ale nie ma w planach taptalka.

No i lipa :(
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez szymon1977 » wtorek 21 stycznia 2014, 22:18

LeszkoII napisał(a):...gdy ktoś na ciebie pluje, to można przyjąć dwie strategie: udawać, że pada deszcz albo zwrócić komuś uwagę, że jest wśród ludzi i pewne normy obowiązują (regulamin np.)
Jest jeszcze jedna strategia: zapoznać się z Regulaminem Forum i wszystkie niezgodne z nim posty zgłaszać.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez LeszkoII » środa 22 stycznia 2014, 07:50

szymon1977 napisał(a):Jest jeszcze jedna strategia: zapoznać się z Regulaminem Forum i wszystkie niezgodne z nim posty zgłaszać.
Jeszcze nie korzystałem z tej opcji. Jak to wygląda od strony technicznej? Czy zapisuje się do "wysłania" treść czy tylko link wypowiedzi - która przecież może być za 10 min wyedytowana (ocenzurowana)?
Hmm?
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez szymon1977 » środa 22 stycznia 2014, 11:12

Od strony technicznej to nie wiem. Klikasz wykrzyknik wybierasz powód zgłoszenia i masz okienko na komentarz. Jeżeli bardzo chcesz może tam kawałek wypowiedzi zacytować. Ja zazwyczaj podaje punkt Regulaminu Forum, z którym wypowiedź moim zdaniem jest niezgodna.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez ella » środa 22 stycznia 2014, 21:07

Od strony technicznej wygląda to tak.
Otwieram panel moderacji i mam widok na zgłoszenia w tabeli

Forum Temat Tytuł Zgłaszający Data zgłoszenia

Dodatkowo mam POKAŻ SZCZEGÓŁY i mam tam komentarz od was oraz podgląd postu/wątku.

Jesli nie wejdę w panel moderacji, żeby sprawdzić zgłoszenia i to tak je widzę w postaci czerwonego wykrzyknika w wątkach.

Czy zapisuje się do "wysłania" treść czy tylko link wypowiedzi - która przecież może być za 10 min wyedytowana (ocenzurowana)?
Hmm?

Nie ma mozliwości, żeby coś było skasowane przed sprawdzeniem zgłoszeń.
ella
Moderator

Postprzez szerszon » środa 22 stycznia 2014, 22:10

Widzisz leszko, jakie proste, cykasz na wykrzyknik w poście szymona i ma urlop... :mrgreen:
Biuro podróży jak nic..
szerszon

Postprzez szymon1977 » czwartek 23 stycznia 2014, 11:35

Na szczęście to tak nie działa. Zgłoszenia są rozpatrywane przez Moderatora, nic nie dzieje się z automatu. Zgłaszanie postów, które są zgodne z Regulaminem nie przyniesie efektu.
szymon1977

Postprzez szerszon » czwartek 23 stycznia 2014, 16:39

:mrgreen: szymonie ..to taki mały żarcik..
szerszon

Postprzez LeszkoII » poniedziałek 03 lutego 2014, 14:09

Jedyne czego w tej sytuacji powinniśmy się wszyscy bać jesteś Ty, bo nie wiadomo jak daleko Twoje autorskie interpretacje PoRD mogą doprowadzić. Ups! Już obwinienie za zrobienie z d... garażu bo tamten jechał za wolno i Leszko nie zdążył wyhamować mamy. Co jeszcze Leszko?
To jest wypowiedź Szymona1977 w temacie, który zgłosił do zamknięcia a powinien zgłosić do usunięcia swoją wypowiedź NIE NA TEMAT, wypowiedź w jak najbardziej merytorycznym wątku.

Proszę Administratora o niezamykanie tematu o pierwszeństwie na parkingu viewtopic.php?f=3&t=35263
Niech każdy, wedle własnego uznania, zamknie swój udział w dyskusji, jeśli jest ona dla niego zbyt trudna.
LeszkoII

Postprzez oskbelfer » poniedziałek 03 lutego 2014, 21:12

W zdecydowanej większości nie na temat, sa dywagacje Leszko II, a Szymon ma 100 % racji - ale cóż ...
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez szerszon » poniedziałek 03 lutego 2014, 21:30

A co to za awanturnictwo ??? :)
Niech piszą, a ja sobie czytam..zawsze jakiś pomysł może wpaść....
leszko drąży temat z każdej strony..i z dobrej i złej i trzeba to wykorzystać, aby nie powielać jego błędów, jeśli je robi..
Wole sie uczyć na czyiś błędach, a nie na swoich :D
ostawcie w pokoju
szerszon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka