evo9rs napisał(a):A co Niemcy napisali u siebie? ŻE NIE WŁĄCZA SIĘ KIERUNKOWSKAZU WJEŻDŻAJĄC W RUCH OKRĘŻNY.
Zresztą z KW też to wynika.
Jak by z KW to wynikało, to by nie powielali prawa... tak mi wynika... a, że tobie wynika inaczej, to ja ci nie pomogę... Pytaj w innych kręgach, kto ci może pomóc.
evo9rs napisał(a):Ale w Dylkolandii i Etiopii miga się przed rondem
Napisz, gdzie leży Dylkolandia, może jakiś filmik z niej na youtubie znajdziemy i zweryfikujemy twoje wpisy ?
Co do Etiopii - to tak na prędce znalazłem tylko ten filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=2Pz1CIH8N9c, ale z niego nie wynika jak sygnalizują na rondach.
Masz lepsze - zapodaj, chętnie obejrzymy...zawsze warto wiedzieć jak to gdzie indziej wygląda

Ale boję, się, że ani o Dylkolandii, ani o Etiopii nic nie zapodasz takiego, co mogło by choćby mgliscie poprzeć twoje wypociny...
Ot, pisanina by pisać...bez jakiegokolwiek poparcia czymkolwiek... żal mi takich, którzy koniecznie chcą zabłysnąć, ale są za ciency do tego... starają się być gwiazdą na firmamencie niebieskim, a co najwyżej przypominają krowi placek na pastwisku...
A w temacie - to nie tylko u helmutów kierowcy ostrożniej dojeżdżają do PdP i puszczają chcących wejść na przejście pieszych... W UK to byłem aż zdziwiony ...z początku zaskakiwała mnie ta życzliwość