LeszkoII napisał(a):Co ciekawe - nie ma szymona... Co się stało?
szymon1997 niedawno już o tym pisał:
brak wypowiedzi szymona1977 nie oznacza nie uczestniczenia w życiu Forum. Owszem, uczestniczę. Niestety nie bardzo jest o czym dyskutować w niezamkniętych przez Moderatora wątkach. Poza rondami, w których niespisane nigdzie zasady pokonywania skrzyżowań się sypią i skrzyżowaniami oznakowanymi przy pomocy tabliczki T-6 panuje raczej zgodność co do interpretacji przepisów to i dyskutować nie bardzo jest o czym.
sankila napisał(a):Może nie odpowiada im idea forum bezdyskusyjnego?
Trafiłaś w sedno sprawy. Jedyny wątek, w którym tocząca się dyskusja odzwierciedla istniejący w środowisku problem został zamknięty. Udawanie, że nie ma problemu zamykając dyskusję za dyskusją to nie jest droga do rozwiązania problemu. Nie jedna osoba na Forum pomyliła forum dyskusyjne z blogiem. Zdecydowanie nie odpowiada mi idea forum dyskusyjnego, na którym się nie dyskutuje.
sankila napisał(a):Albo nie są zainteresowani tematami o maskotkach czy filmikach z YT?
Mało fascynujące, aczkolwiek swoje poglądy przedstawiłem. W każdym wątku można liczyć na odszczepioną od rzeczywistości wypowiedź. Może to nie wszystkim na rękę, ale mam nadzieję, że swoimi wypowiedziami skłonię do dyskusji.
sankila napisał(a):Być może też, że nie odpowiada im działalność FBŚ - polowanie na klony, wywlekanie IP na forum - trudno to nazwać przyjazną atmosferą.
Nie odpowiada, że ktokolwiek sugeruje nawet jakikolwiek mój związek z klonowaniem, tym bardziej jeżeli jest to Moderator. A właśnie:
MODERATORZE, czy mogę poprosić o publiczne przedstawienie efektów obiecanego śledztwa w sprawie mojego adresu IP i rzekomego związku z innymi userami?