Zlocik 2005 :)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ezka » niedziela 19 czerwca 2005, 20:31

czekalam z deklaracja zeby miec pewnosc jak sie beda sprawy mialy. szczegolowo dowiem sie dopiero w srode, ale narazie nie wyglada to za ciekawie. w sobote moj tato ma wolne wiec bedzie okazja przyjechac do krakowa po rzeczy, czyli termin mi odpada bo w dniu wyprowadzania sie z krakowa nie bede zaraz tu wracac...
egzamin kat. B zdany 29.12.2003
ezka

Postprzez to ja » niedziela 19 czerwca 2005, 21:59

Sorry, Ella, ale nie każdy pracuje od poniedziałku do piątku. Poza tym od początku mówiłam, że nie wiem, czy będę...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Mmeva » niedziela 19 czerwca 2005, 22:45

ella napisał(a):Ale zasłaniać się egzaminami bo to przecież wszyscy się uczą 24 godziny na dobę i naprawde nie mogą wygospodarować jednego dnia wolnego, w to to nie wierzę.

Powiem tak; rozumiem, że ktos może mieć egzamin/coś waznego i go nie będzie, gdyby zlot był w połowie czerwca (czytaj przed samą sesja kiedy jest 1000 innych rzeczy na głowie) też bym nie przyjechała; nie mozna mieć do nikogo pretensji o to, że akurat w tym terminie ma inne zajęcia. Inna sprawa, że taka osoba powinna jasno i wyraźnie napisać, czy będzie czy nie.

ella napisał(a):No to jeżeli ja zamilkne przez dwa tygodnie w tym temacie to bedzie znaczyło, że sie rozmysliłam?

Ella, nie dziw sie, że pytamy po raz n-ty kto jedzie a kto nie - trzeba wiedzieć, na czym stoimy i jeśli ktoś jest na forum to chyba nie jest problem wejśc w wątek i napisać czy termin pasuje czy nie oraz jedzie/nie jedzie/ bede wiedział jutro/za 3 dni/za tydzień... A ta cisza przez 3 dni była zastanawiająca. Wydaje mi się, że jesli coś organizujemy i termin się zbliża to trzeba wiedzieć ile osób się wybiera, żeby potem nie wyszło tak, że Sławek zacznie szukac noclegów a 2 dni przed się okaże, że połowa ludzi ktorym termin tydzień temu pasował nagle nie może... Dlatego prosilismy w miarę mozliwości o zdeklarowanie się.

A odnośnie pytania - za 2 tygodnie to już po spotkaniu bedzie (zakladając, że będzie ono 2.) :wink:

Pozdrawiam,
Ewa.
Mmeva

Postprzez ella » niedziela 19 czerwca 2005, 23:22

To ja mam inną propozycję :D
Jeżeli wyjdzie na to, że na spotkaniu z Krakowa ma być tylko Sławek a reszta to znaczy Mmeva, Miros i moja osoba z Warszawy to proponuje to przenieśc do Warszawy z prostego powodu. Po co trzy osoby mają jechać do Krakowa jak lepiej Sławka zaprosić do Warszawy na cały dzień :D
Sławeczku mogę ci nawet oddać swój bilet jakbyś miał zamiar wtedy przyjechać :D
Nawet jakby miał być i Jerzyk to do Warszawy z tego swojego chyba trójmiasta ma bliżej niż do Krakowa.
ella
Moderator

Postprzez Sławek_18 » niedziela 19 czerwca 2005, 23:26

No to kiedy bedzie wiadome co i jak? Ella nie obrazam sie :P
Oj.... :?
Scorpio musial zadzialac gluchy telefon :? ze Ty wiedziales, ze ja szukam, ale ja tego nie wiedzialem :?
Co to bedzie, co to bedzie.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez gabi121 » niedziela 19 czerwca 2005, 23:32

witam! widze ze tutaj goraco. to teraz ja sie wypowiem. mnie 2 lipca pasuje i mysle ze moglabym byc:) jedyna prosba to dosc wczesna godzina ale czytalam ze Elli tez takowa pasuje...
a co do tego ze zwalamy wine na egzaminy i nauke: nie piszemy ze musimy sie uczyc caly czas, ale wyobrazcie sobie ze wyniki matury mamy 27 czerwca, musze potem w kilka dni objezdzic uczelnie i skladac podania... chodzilo o to zeby zlot nie byl tez bezposrednio przed egzaminem...

moim zdaniem wsyzstko sie sypie bo tracimy z soba kontakt.... koniec rozmow na czacie prawojazdy itd malo pisanych postow bo albo brak czasu albo checi. i co tu sie dziwic ze jest tkai obojetny stosunek do praktycznie obcych ludzi:///
gabi
gabi121

Postprzez bialy » poniedziałek 20 czerwca 2005, 00:51

O kurde ae rozruba :mrgreen: niezły dym :mrgreen:

moim zdaniem wsyzstko sie sypie bo tracimy z soba kontakt.... koniec rozmow na czacie prawojazdy itd malo pisanych postow bo...........plaplapla

bardzo dobrze powiedziane doklądnie tak jest. Nie odzywałem sie bo nie zaglądalem na forum. Co do terminu to mam oczywiście ale.... ale postaram sie byc na zlociku ;) choć odp bedde znal za mnie wiecej tydzień.
bialy

Postprzez Jerzyk » poniedziałek 20 czerwca 2005, 10:34

ella napisał(a):wydaje mi się że Jerzyk odpowiedział juz po poscie Mirosa, który podał konkretny termin. Uważam że nikt nie musi pisac po 10 razy tego samego, że mu termin pasuje.

bingo :) zresztą nie każdy ma możliwość zaglądać tu po trzy razy dziennie..

PS. Z tego swojego Trójmiasta mam rzeczywiście bliżej do Warszawy i nawet jeśli nie lubię tego miasta (oj, nie lubię), to dla słusznej sprawy się przemogę i przyjadę :) jak już mówiłem miejsce jest mi obojętne - dopasuję się, i tak będę w trakcie autostopowego tournee wokół naszego pięknego kraju i odwiedzania znajomych to tu to tam :)
Z błękitnym niebem :!: 8)

-- B od lutego 2005, C w drodze --
Jerzyk

Postprzez ella » poniedziałek 20 czerwca 2005, 10:38

gabi121 napisał(a):moim zdaniem wsyzstko sie sypie bo tracimy z soba kontakt.... koniec rozmow na czacie prawojazdy itd malo pisanych postow bo
Hmmmm
Tracimy kontakt??
Jak ktos chce to zawsze znajdzie czas na zajrzenie na forum nawet raz na kilka dni i nie potrzebny jest wtedy czat żeby tego kontaktu nie stracić.
Wejscie na czat wiąże się z zarezerwowaniem sobie czasu w określony dzień o określonej godzinie dla wszystkich chętnych osób a to nie zawsze jest mozliwe. A forum to taka forma, że każdy wpadnie kiedy chce i jak ma czas, spokojnie sobie poczyta i wie wszystko :D
gabi121 napisał(a):albo brak czasu albo checi. i co tu sie dziwic ze jest tkai obojetny stosunek do praktycznie obcych ludzi:///

Rozumiem i brak czasu i brak chęci.
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 20 czerwca 2005, 14:00

Słuchajcie... Co jak co, ale chyba miasto to wypadałoby już konkretnie ustalić. Bo dojdzie do tego, że część będzie mówiła o Warszawie, a część o Krakowie.
scorpio44

Postprzez Mmeva » poniedziałek 20 czerwca 2005, 15:30

No to głosujemy: Kraków :)
Mmeva

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 20 czerwca 2005, 16:53

A ja głosuję na miasto, w którym będzie więcej osób. :D Jeżeli będę jechał, to dla mnie naprawdę ganz egal, czy Wawa czy Kraków. Chodzi mi tylko o to, że chciałbym już po prostu wiedzieć, gdzie jadę.
scorpio44

Postprzez Mmeva » poniedziałek 20 czerwca 2005, 19:34

scorpio44 napisał(a):A ja głosuję na miasto, w którym będzie więcej osób. :D .

Ja w sumie też :) Ale nie ukrywam, że w Krakowie byłyby miło.

Czekamy na dalsze wypowiedzi.

Pozdrawiam
Mmeva

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 20 czerwca 2005, 19:47

tez obojetnie. :roll:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez miros » poniedziałek 20 czerwca 2005, 21:36

ja jestem za krakowem, tak jak od poczatku bylo omawiane.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka