przez szymon1977 » czwartek 21 listopada 2013, 10:03
przez szerszon » czwartek 21 listopada 2013, 10:12
Będą miała czas na pisanie - to napiszę
Ponieważ dyskusja zaczyna powoli zmierzać w stronę bardzo istotnego zagadnienia związanego z PoRD
przez oskbelfer » czwartek 21 listopada 2013, 12:47
przez szymon1977 » czwartek 21 listopada 2013, 13:51
Wykorzystywanie, że sprawa jest na tyle błaha, że nikomu nie będzie się chciało tracić czasu na wykazywanie, że to jego właśnie nazwałeś "bablaczem", i co to tak naprawdę znaczy "bablacz" i czy można z powodu nazwania "bablaczem" czuć się urażonym to jak dla mnie buractwo w czystej postaci. Notorycznie łamiesz Regulamin Forum pkt.8.c. chwaląc się na dodatek, że nikt Ci niczego nie udowodni bo nie da się Ciebie po prostu za rękę złapać. Nie wiem, co rozumiesz przez słowo burak, ale tak, jak dla mnie jesteś burakiem. Czy największym na Forum to nie wiem, ale zdecydowanie nim jesteś. A od przejawów Twojego buractwa na Forum aż się roi.oskbelfer napisał(a):...(jak ktoś się czuje urażony -- to prosze skargę kierować do moderatora" z konkretnym wskazaniem iż napisałem że "Xksiński" jest "beblaczem")...
przez ella » czwartek 21 listopada 2013, 20:48
przez LeszkoII » czwartek 21 listopada 2013, 21:58
przez szymon1977 » czwartek 21 listopada 2013, 22:22
Nie do końca masz rację. W bardzo wielu tematach po prostu interpretacja przepisów jest tak jednoznaczna, że po pierwszej udzielonej odpowiedzi nie ma więcej co dodawać. Brak odpowiedzi nie oznacza braku udziału. Wielu z Nas podejrzewam czyta większość wątków, ale po prostu dodawanie jakichkolwiek komentarzy nie ma żadnego sensu.LeszkoII napisał(a):Z moich obserwacji wynika, że osoby udzielające się głównie w dyskusjach 'o rondach' zaprzestają uczestnictwa w "życiu forum". Widać to właśnie teraz, jak Ella zamknęła ów wiodący temat. Mam nadzieję, że obiektywnie wiadomo o jakich Userów chodzi.
Dziękuję. W ciekawych dla mnie wątkach oczywiście chętnie prezentuję swoje zdanie.LeszkoII napisał(a):...nie banuj Szymona, bo chciałbym poznać jego poglądy w całym spektrum przepisów o ruchu drogowym a nie tylko o kierunkach jazdy, ruchu i rondach.
przez ella » czwartek 21 listopada 2013, 23:39
Ella, nie banuj Szymona
przez sankila » piątek 22 listopada 2013, 01:31
W jakim "życiu forum"?LeszkoII napisał(a):Z moich obserwacji wynika, że osoby udzielające się głównie w dyskusjach 'o rondach' zaprzestają uczestnictwa w "życiu forum" w konkretnym czasie.
przez szymon1977 » piątek 22 listopada 2013, 03:17
przez szerszon » piątek 22 listopada 2013, 08:00
"kącik złamanych serc".
przez oskbelfer » piątek 22 listopada 2013, 13:47
przez jasper1 » piątek 22 listopada 2013, 16:27
oskbelfer napisał(a):a może założyć jedent temat (tak jak dykusje egzaminatorow i instruktorów) który wymaga przyznania dodatkowych uprawnień (*by móc tam pisać)
wątek nazwałbym "kącikiem dyskusji fantasto-klono-szkicowników"
przez szymon1977 » piątek 22 listopada 2013, 22:19
A jak podlinkuję wypowiedź p. Dworaka (dyrektora WORD czy MoRD w Krakowie) to także stwierdzisz, że moderator zezwala na zamieszczanie na Forum głupot?oskbelfer napisał(a):...jak moderator nie pozwala na pisanie głupot.
Skoro sprawy są tak oczywiste, to dlaczego w połowie ośrodków egzaminacyjnych w Polsce przepisy interpretuje się tak, a w połowie inaczej?oskbelfer napisał(a):...jeśli sprawy są oczywiste...
A może dwa niezależne wątki:oskbelfer napisał(a):...a może założyć jedent temat (tak jak dykusje egzaminatorow i instruktorów) który wymaga przyznania dodatkowych uprawnień (*by móc tam pisać).
Możesz sobie założyć ignora na któregokolwiek z userów. Nikt Cię nie zmusza do czytania wszystkich wypowiedzi. Nikt Cię nie zmusza do czytania wszystkich wątków. Nikt Cię nie zmusza do czytania Forum w ogóle. Nie wyjeżdżaj ze swojej miejscowości, bo w innej może się jeździć inaczej niż w Twojej. Udawaj, że mamy w Polsce jedną interpretację przepisów. Udawaj, że całe środowisko nie jest podzielone co do interpretacji przepisów.jasper1 napisał(a):...reszta userów nie byłaby zmuszona biernie w tym wszystkim uczestniczyć.
przez dylek » piątek 22 listopada 2013, 22:55
szymon1977 napisał(a): Udawaj, że mamy w Polsce jedną interpretację przepisów. Udawaj, że całe środowisko nie jest podzielone co do interpretacji przepisów.