pytanie odnosnie OC

Tutaj mile będą widziane wypowiedzi na temat techniki kierowania, oraz wszelkie porady dotyczące kupna, obsługi i eksploatacji pojazdu.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: pytanie odnosnie OC

Postprzez RossoneriDevil » niedziela 15 września 2013, 23:31

Tak samo jeśli masz opłacone z góry za cały rok i zgłosisz sprzedaż - dostajesz zwrot kasy za to co zostało niewykorzystane.

Czy nie jest tak że ten co kupił może sobie do końca na tym OC jeździć i dopiero sprzedający otrzyma kasę jeżeli kupujący złoży wypowiedzenie umowy OC?
RossoneriDevil

Postprzez Miet » niedziela 20 października 2013, 12:39

Ada22 napisał(a):Mam pytanie odnośnie OC. Prawo jazdy mam od 2 miesięcy, auto dostanę w listopadzie. Czy znajdę gdzieś tanie ubezpieczenie dla siebie czy raczej młodzi zawsze mają pod górkę:) ?
Liczyłam na tym kalkulatorze z CUK http://www.cuk.com.pl/kalkulatory-ubezpieczen i się zastanawiam czy może być jeszcze taniej ?

Ubezpieczam w Cuk auto od kilku lat i tu przyznam, że wyszukują mi zawsze korzystną ofertę. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj, bo jak to jest być świeżakiem już nie pamiętam :)
Miet

Postprzez Ada22 » sobota 23 listopada 2013, 17:12

Dziękuję za odpowiedzi. W środę byłam w Cuk i muszę przyznać, że bardzo mi pomogli ogarnąć temat ubezpieczenia.Dla mnie wszystko jest nowe i pewnie zadawałam bardzo oczywiste pytania, ale pani która mi wybierała polisę była bardzo cierpliwa :)
Ada22

Poprzednia strona

Powrót do Porady techniczne